Naar boven

De schroeven specialist van Nederland en België

Welkom bij Schroeven-online.nl, dé online specialist in Spax schroeven, DynaPlus schroevenHeco schroeven en Woodies schroeven! Het meest complete aanbod schroeven online! 

Schroeven online kopen

Schroeven bestellen bij Schroeven-online.nl is gemakkelijk en zeer voordelig. Alle schroeven die wij online aanbieden zijn concurrerend, niet vergeleken met de grotere bouwmarkten maar juist met de vakhandel. Zo profiteren niet alleen de zzp'er, vakman of timmerbedrijven van onze zeer lage prijzen maar ook de consument. Alle schroeven liggen dus ruim voorradig bij Schroeven-online.nl daarom; voor 16:30 uur besteld is morgen in huis (ook op zaterdag).

Fischer pluggen

Bij Schroeven-online besteld u Fischer pluggen tegen zeer scherpe prijzen. Óók de professional koopt Fischer pluggen met staffelkortingen!
Voor iedere toepassing hebben wij de juiste Fischer pluggen, Fischer slagpluggen, Fischer SX pluggen, Fischer S pluggen en Fischer DUOPOWER pluggen.

Spax schroeven

Het grootste aanbod Spax schroeven vindt u bij Schroeven-online.nl. Van verzinkte spaanplaatschroeven tot aan Spax vlonderschroeven en van boorpuntschroeven tot aan Spax glaslatschroeven, allemaal direct uit voorraad leverbaar. Vragen over welke Spax schroeven het best voor u van toepassing zijn, neem gerust contact met ons op.

Het meest complete aanbod DynaPlus schroeven

DynaPlus schroeven, bekend van de AR Coating buitenschroeven en de bronskleurige DynaPlus vlonderschroeven. DynaPlus schroeven hebben een heel eigen manier van fabriceren, zo is de buitenschroef en de vlonderschroef vervaardigd uit verzinkt staal met een coating erom heen, 3x sterker dan rvs. Voor de fanatieke doe-het-zelf steigerhout meubel maker én voor de prof hebben wij nu ook de enige echte DynaPlus steigerhout schroeven.

Omdat wij niet alleen de Nederlandse en Belgische consument voorzien van schroeven hebben wij ook voldoende voorraad in huis om de zzp'er, timmerbedrijven en de professional te voorzien van voorraad DynaPlus schroeven. Besteld u voor 16:30 uur dan verzenden wij dezelfde dag.

Heco schroeven

Nieuw in ons programma schroeven, Heco Fix- Plus schroeven en Heco Unix- Plus schroeven. Een prachtig assortiment spaanplaatschroeven verzinkt voor binnen gebruik, of Heco RVS schroeven voor buiten gebruik. Het parade paardje van Heco, dat zijn de Unix- Plus schroeven met volledig draad (voldraad).

Goedkope trespa schroeven

Ook voor trespa schroeven in de meest gebruikte ral kleuren koopt u het voordeligst bij Schroeven-onlnine.nl.
Trespa schroeven in diverse lengte en dikte maten bestel je nu zeer gemakkelijk maar bovenal zeer voordelig online.

Volle doos spaanplaatschroeven met boorpunt (ACTIE)

Nieuw in het voorraad assortiment zijn de spaanplaatschroeven met boorpunt. Deze schroeven van het merk Starx Pro en Proftec hebben een perfecte prijs kwaliteitsverhouding. Voor een hele scherpe prijs heeft u zeer complete schroeven, de boorpunt helpt u gemakkelijker schroeven en voorkomt splijten van het hout. De freesribben mogen ook niet ontbreken onder de kop, deze schroeven verzinken zichzelf en u kunt meer schroeven met één acculading. Let op deze spaanplaatschroeven zijn alleen per volle overdoos beschikbaar!

Woodies Ultimate schroeven

Nieuw in ons voorraad assortiment zijn de Woodies Ultimate schroeven. Dé bekende schroeven voor de professional, met snijpunt en een gratis schroefbit in iedere doos schroeven. Bij Schroeven-online.nl koopt u goedkope Woodies verzinkt schroeven en Woodies RVS schroeven.

Bekijk het prachtige assortiment spaanplaatschroeven met boorpunt en bestel vandaag nog online tegen deze zeer scherpe prijzen!

Schroeven-online.nl, de meest betrouwbare online partner voor al uw schroeven en bevestigingsmaterialen!