Naar boven

Blog

Hedera schutting maken Hedera schutting maken
Door Schroeven Online - 12 juli 2022 - Buiten klussen
Het is echter eenvoudig om dit hekwerk te bouwen met behulp van schroeven en draadgaas. Veel huiseigenaren planten Hedera als haag aan. Deze plant is sterk en onderhoudsarm. Door zijn veelzijdigheid en eigenschappen Hedera een ideale haag voor je huis.
Lees meer
Hoe maak je een tuindeur? Hoe maak je een tuindeur?
Door Schroeven Online - 08 juni 2022 - Buiten klussen
Welke materialen je nodig hebt om een ​​tuindeur te bouwen, hangt af van het ontwerp van de deur die je kiest. Wij helpen je op weg! Lees hier meer.
Lees meer
Zwarte schuttingsplanken Zwarte schuttingsplanken
Door Schroeven Online - 08 juni 2022 - Buiten klussen
Zwarte schuttingsplanken, als gewaagde kleur is zwart veelzijdig. Het is ideaal voor elk type huis. Voor je traditionele woning kun je kiezen voor een zwarte houten schutting. Daarnaast kun je kiezen voor een zwart stalen hekwerk voor je moderne of rustieke thema.
Lees meer
Bank van pallets maken Bank van pallets maken
Door Schroeven Online - 13 mei 2022 - Buiten klussen
Stap voor stap een bank maken van pallets Als je unieke meubels voor je tuin of terras wilt hebben, kun je je eigen bank samenstellen. Je hoeft geen nieuwe houten planken aan te schaffen. Je kunt namelijk een bank maken van ongebruikte pallets en schroeven
Lees meer
Zelf een plantenbak maken Zelf een plantenbak maken
Door Schroeven Online - 13 mei 2022 - Buiten klussen
Maak een plantenbak om je achtertuin met bloemen te versieren Als je het uiterlijk van je achtertuin wilt verbeteren, kun je deze te versieren met bloembakken. Plantenbakken zijn containers die bedoeld zijn voor een verscheidenheid aan verschillende soorten levende planten.
Lees meer
De betere hardhout schroeven! De betere hardhout schroeven!
Door Schroeven Online - 12 mei 2022 - Buiten klussen
Hardhoutschroeven of vlonderschroeven RVS, de betere schroeven indien je buiten gaat werken met bijvoorbeeld hardhouten palen, vlonderplanken, pergola's of om hardhouten schuttingdelen te monteren.
Lees meer
Dakkapel afwerken: stappenplan en tips Dakkapel afwerken: stappenplan en tips
Door Schroeven Online - 21 april 2022 - Buiten klussen
Heb je een dakkapel laten plaatsen? Vaak wordt deze aan de buitenkant netjes afgewerkt. De binnenkant ziet er daarentegen nog kaal uit; zichtbare gipsplaten, een onafgewerkte vensterbank; kortom is er nog genoeg te doen.
Lees meer
Houten terras aanleggen? Dit heb je nodig Houten terras aanleggen? Dit heb je nodig
Door Schroeven Online - 21 april 2022 - Buiten klussen
Houten terras aanleggen? Dit heb je nodig Wil je zelf een houten terras aanleggen in de tuin? Hiervoor zijn bepaalde materialen geschikter dan anderen. Wij leggen je in dit artikel uit welke schroeven voor buiten geschikt zijn, hoe je in een paar stappen je terras aanlegt en met welke tips je het jezelf zo makkelijk mogelijk maakt.
Lees meer
Nieuwe locatie Schroeven-Online, Update Nieuwe locatie Schroeven-Online, Update
Door Schroeven Online - 21 april 2022
Vanaf de zomer van 2022 ga je schroeven-online.nl vinden in een compleet nieuwe hal van 1500m2, helemaal gevuld met schroeven, pluggen en ander bevestigingsmateriaal. We zijn er ook hard aan toe, want we groeien op onze oude locatie aardig uit onze jas.
Lees meer
Zijn schroeven ook buiten te gebruiken? Zijn schroeven ook buiten te gebruiken?
Door Schroeven Online - 24 december 2021 - Schroeven
Welke schroef gebruik je voor buiten, lees in deze blog welke soorten schroeven hiervoor het best geschikt zijn. En welke je het beste kunt kiezen als het niet mag gaan roesten.
Lees meer
Wat is het verschil tussen RVS en Verzinkt? Wat is het verschil tussen RVS en Verzinkt?
Door Schroeven Online - 23 december 2021 - Schroeven
Verzinkte schroeven zijn sterker dan RVS schroeven. Maar omdat ze kunnen gaan roesten, zijn ze minder geschikt voor buiten. In deze blog leggen we de verschillen tussen de twee type schroeven uit. Benieuwd naar het verschil tussen verzinkte schroeven en RVS schroeven? Lees dan deze blog.
Lees meer
Informatie over gipsplaatschroeven Informatie over gipsplaatschroeven
22 december 2021
Er zijn vele soorten schroeven verkrijgbaar, welke elk voor specifieke toepassingen geschikt zijn. Er is tegenwoordig zoveel keus, de kans is groot dat u door de bomen het bos niet meer ziet! In dit artikel gaan we in op de eigenschappen en toepassingen van gipsplaatschroeven.
Lees meer