Blog

STARK Het nieuwe A-merk STARK Het nieuwe A-merk
Door Schroeven Online - 31 juli 2023 - Schroeven
Maak kennis met het nieuwe A-merk in ons assortiment schroeven, verzinkte en RVS schroeven van STARK. Nu 15% introductie korting met code STARK15
Lees meer
Tochtwerende ramen en deuren isoleren Tochtwerende ramen en deuren isoleren
Door Schroeven Online - 25 oktober 2022 - Isoleren
Een tochtstrip blokkeert alle ongewenste kieren in ramen of deuren. De koude lucht kan dus niet in je huis komen en de warme lucht zal niet ontsnappen. Het dient als isolatie en kan je helpen om de energierekening voor verwarming te verlagen. Het kan een eenvoudige en effectieve manier zijn om je huis warmer en comfortabeler te houden, waardoor ze een waardevolle toevoeging zijn aan je huis.
Lees meer
Hoe breng je zelf PUR Isolatieschuim aan? Hoe breng je zelf PUR Isolatieschuim aan?
Door Schroeven Online - 24 oktober 2022
Polyurethaanschuim is verkrijgbaar in twee vormen. Je kunt ervoor kiezen om harde PUR-schuimplaten te plaatsen of PUR-schuim te spuiten. Beide vormen hebben hun sterke en zwakke punten. Een hardschuimplaat is gemakkelijker te installeren. Wil je moeilijk bereikbare plaatsen isoleren? Dan is het gebruik van PUR-spuitschuim aan te raden. Wil je zelf PUR isolatieschuim aanbrengen? Lees dan verder!
Lees meer
Schuin dak isoleren Schuin dak isoleren
Door Schroeven Online - 21 oktober 2022 - Isoleren
Het isoleren van je dak is een belangrijke stap om je huis comfortabel en energiezuinig te houden. Sommige mensen aarzelen echter om hun dak te isoleren omdat ze denken dat het moeilijk is om te doen of dat het te veel geld gaat kosten. Het goede nieuws is dat het installeren van dakisolatie veel eenvoudiger is dan de meeste mensen denken en dat de materialen relatief goedkoop zijn.
Lees meer
Schutting plaatsen Schutting plaatsen
Door Schroeven Online - 31 augustus 2022 - Buiten klussen
Schuttingen van hoge kwaliteit kunnen je huis beveiligen. Inbrekers zullen niet in staat zijn om je eigendom binnen te komen. Een schutting kan ook dienen als geluidsscherm. Zo word je niet afgeleid door het geluid dat van buitenaf komt. Als je een huisdier hebt, is het bouwen van een omheining voordelig. Op deze manier kun je voorkomen dat je hond wegloopt. Je hond heeft genoeg ruimte om in je tuin te spelen. Met een schutting is je hond gegarandeerd veilig. Ten slotte kan een schutting je gebied definiëren. Je zult dus nooit met je buren in discussie hoeven gaan over de grenzen van je gazon.
Lees meer
Hedera schutting maken Hedera schutting maken
Door Schroeven Online - 12 juli 2022 - Buiten klussen
Het is echter eenvoudig om dit hekwerk te bouwen met behulp van schroeven en draadgaas. Veel huiseigenaren planten Hedera als haag aan. Deze plant is sterk en onderhoudsarm. Door zijn veelzijdigheid en eigenschappen Hedera een ideale haag voor je huis.
Lees meer
Zwarte schuttingsplanken Zwarte schuttingsplanken
Door Schroeven Online - 08 juni 2022 - Buiten klussen
Zwarte schuttingsplanken, als gewaagde kleur is zwart veelzijdig. Het is ideaal voor elk type huis. Voor je traditionele woning kun je kiezen voor een zwarte houten schutting. Daarnaast kun je kiezen voor een zwart stalen hekwerk voor je moderne of rustieke thema.
Lees meer
Hoe maak je een tuindeur? Hoe maak je een tuindeur?
Door Schroeven Online - 08 juni 2022 - Buiten klussen
Welke materialen je nodig hebt om een ​​tuindeur te bouwen, hangt af van het ontwerp van de deur die je kiest. Wij helpen je op weg! Lees hier meer.
Lees meer
Zelf een plantenbak maken Zelf een plantenbak maken
Door Schroeven Online - 13 mei 2022 - Buiten klussen
Maak een plantenbak om je achtertuin met bloemen te versieren Als je het uiterlijk van je achtertuin wilt verbeteren, kun je deze te versieren met bloembakken. Plantenbakken zijn containers die bedoeld zijn voor een verscheidenheid aan verschillende soorten levende planten.
Lees meer
Bank van pallets maken Bank van pallets maken
Door Schroeven Online - 13 mei 2022 - Buiten klussen
Stap voor stap een bank maken van pallets Als je unieke meubels voor je tuin of terras wilt hebben, kun je je eigen bank samenstellen. Je hoeft geen nieuwe houten planken aan te schaffen. Je kunt namelijk een bank maken van ongebruikte pallets en schroeven
Lees meer
De betere hardhout schroeven! De betere hardhout schroeven!
Door Schroeven Online - 12 mei 2022 - Buiten klussen
Hardhoutschroeven of vlonderschroeven RVS, de betere schroeven indien je buiten gaat werken met bijvoorbeeld hardhouten palen, vlonderplanken, pergola's of om hardhouten schuttingdelen te monteren.
Lees meer