Beste klant,

Is de voorraad die te selecteren is op de website onvoldoende voor uw bestelling? Neem dan via chat of mail contact met ons op voor een offerte en levertijd. 

Sluiten

Bosch: de top van accuboormachines

14 april 2015
Bent u op zoek naar een goede accuboormachine? Kies dan voor een Bosch!

Over accuboormachines

Accuboormachines zijn speciaal geschikt voor draadloze schroef- en boorwerkzaamheden in hout, kunststof en metaal. Voor het boren in steenachtige materialen zijn accuboormachines minder geschikt. Doordat accuboormachines werken op een accu, heeft u geen stroompunt in de buurt nodig en heeft u ook geen last van snoeren die in de weg hangen. Ideaal dus! De meeste accuboormachines beschikken over een uitneembare accu. Wanneer u dagelijks gebruik maakt van het apparaat, is het zeker de moeite waard om te investeren in een extra accu; zo kunt u er één in de machine zetten terwijl de ander in de oplader zit. Accuboormachines worden gebruikt als schroevendraaiers en boormachines, behoren tot het meest gebruikte elektrische gereedschap van doe-het-zelvers, maar zijn uiteraard ook onmisbaar voor professionals.

De voordelen van een Bosch accuboormachine

Bosch is al tientallen jaren dé marktleider op het gebied van gereedschappen en power tools. De accuboormachines van Bosch zijn niet alleen heel krachtig, maar ook heel compact en licht. Daarbij hebben ze een lange acculooptijd en zijn ze zeer eenvoudig te bedienen. Doordat Bosch één van de meest verkochte merken is zijn eventuele extra accu’s en opladers vrijwel bij elke doe-het-zelf zaak te verkrijgen. 

Een Bosch accuboormachine online bestellen

Wilt u een Bosch accuboormachine aanschaffen, het liefst zo voordelig mogelijk? Bestel uw nieuwe exemplaar dan gewoon online! Schroeven-online.nl heeft een uitgebreid aanbod Bosch accuboormachines, welke direct in de online shop te bestellen zijn, tegen de scherpste prijzen. Neem een kijkje in het assortiment!