Dreumex handreiniger

Door Schroeven Online - 18 oktober 2018 - Handreinigers
Voor de écht vieze handen hebben wij goede handreinigers van Dreumex in het assortiment. Geschikt voor de bouw, industrie of werkplaats. Was je handen buitengewoon schoon met deze handreiniger. 


Garage monteur

Dreumex handreiniger

Het meest waardevolle gereedschap is misschien wel uw handen. Vakmensen komen tijdens hun werkzaamheden vaker in aanraking met agressieve stoffen, zoals olie vet, verf en lak. Het is verstandig om de huid hier zo goed mogelijk tegen te beschermen. Dagelijks goed reinigen kan huidirraties of huidproblemen voorkomen. Dreumex biedt hoogwaardige producten aan om uw handen schoon en gezond te houden. Het merk heeft zowel handpasta's als handgel voor een optimale reiniging. 

 

Dreumex garagezeep

Dreumex garagezeep

Als monteur, wast u snel een stuk of 5x per dag uw handen. Handreinigingsgels met microkorrels, zijn ideaal om alle olie en andere resten van uw handen te verwijderen. Dreumex garagezeep reinigt niet alleen viezen handen, maar verzorgd bovendien. Dit is zeker in de winter belangrijk, wanneer uw handen net wat zwaarder te voorduren hebben.De Dreumex dispenser met handige pomp zorgt voor minder geknoei. Met de bijgeleverde steun is hij gemakkelijk aan de muur te bevestigen. 
dreumex handreiniger

Dreumex Classic

Dreumex Classic is een handreiniger met microkorrels voor middelzware vervuilingen zoals olie, vetten, smeer, bitumen en rubber. Ideaal voor garage, werkplaatsen en bouw. Hij is verkrijgbaar in verschillende verpakkingen voor zowel de groot- als kleinverbruiker. De gel heeft een hogere reinigingskracht door de huidvriendelijke microkorrel. Het werkt goed tegen olie-achtige vervuilingen. We verzenden deze producten ook naar België. 

Naast bovenstaande handreinigers hebben we ook een compleet assortiment met reinigers van Supercleaners, bijvoorbeeld om je groene aanslag te verwijderen of nare geurtjes te verwijderen uit vuilnisbakken, sneakers (stinkende schoenen) en andere plekken.


Top 3 producten

Dreumex Classic - 600 ml
Dreumex handreiniger Classic rood - 600 ml

Handreiniger Dreumex Classic is een gel voor middelzware vervuilingen. Ideaal voor garage, werkplaatsen en bouw. Werkt goed tegen: olie-achtige vervuilingen. Huidvriendelijke gel.

Bevat: 1x Dreumex handreiniger Classic - 600 ml

Vaste lage prijs €7,10

3 stuks = 5% korting
10 stuks = 10% korting

Nu bestellen
Dreumex handreiniger Plus geel - 4,5 l

Extra krachtiger gel om je handen weer schoon te krijgen. Verhoogde reinigingskracht door huidvriendelijke microkorrel. Geschikt voor (auto) werkplaatsen, schilders, grafische industrie.

Bevat: 1x Dreumex handreiniger Plus - 600 ml

Vaste lage prijs: €35,70

3 stuks = 5% korting
10 stuks = 10% korting

Nu bestellen
Dreumex Dispenser en muursteun t.b.v. 4,5 l

Superhandig voor werkplaatsen. Minder geknoei met deze Dreumex Dispenser. Bevestig hem eenvoudig aan de muur. Koop deze dispenser in combinatie met een Dreumex handreiniger van 4,5 liter. 

Bevat: 1x Dreumex dispenser en muursteun

Vaste lage prijs: €31,40

3 stuks = 5% korting
10 stuks = 10% korting

Nu bestellen