Beste klant,

Is de voorraad die te selecteren is op de website onvoldoende voor uw bestelling? Neem dan via chat of mail contact met ons op voor een offerte en levertijd. 

Sluiten

DynaPlus & Heco schroeven

Door Schroeven Online - 25 februari 2015
Naast de bekende Spax-schroeven, verkoopt Schroeven-online.nl nog meer topmerken, waaronder de merken DynaPlus en Heco. De multifunctionele schroeven zijn geschikt voor de verschillende klusjes. De DynaPlus schroeven zijn onder te verdelen in twee categorieën: beslagschroeven en gewone schroeven. Het voordeel van de Heco schroeven, gemaakt van echte Duits kwaliteit te gebruiken
in alle houtsoorten.

DynaPlus schroeven

DynaPlus schroeven zijn schroeven met het SKH-keurmerk (Stichting Keuringsbureau Hout, Wageningen) en CE-keurmerk. Dit houdt in dat zegoedgekeurd zijn voor gebruik in veiligheidsbeslag. Deze schroeven worden vooral gebruikt door professionals, maar bij Schroeven-online dus ookvoor alle vakmannen, zzp’ers, timmermannen en bouwbedrijven online te bestellen. Onder deze categorie vallen ook de beslagschroeven.

De DynaPlus beslagschroeven zijn speciaal voor het bevestigen van scharnieren en beslag op binnen-, en buitendeuren. Het bijzondere is dat de kopdiameter van deze beslagschroeven kleiner zijn dan een universele schroef. In tegenstelling tot onze andere schroeven, is de schroefkop zonder freesribben. Het voordeel hiervan is een mooiere verzinking in de schroefgaten van een scharnier. De beslagschroeven zijn verkrijgbaar in ø 4.0 x 40 kopdiameter: 7 mm en ø 4.5 x 40 kopdiameter: 8 mm.

Heco schroeven

De Heco schroeven zijn van echte Duitse kwaliteit, het zijn sterke schroeven die makkelijk in alle soorten hout te schroeven zijn. Alleen bij Bankirai hout (hardhout) wordt aangeraden voor te boren als u voor Heco schroeven kiest. Heco schroeven zijn verkrijgbaar met Torx kop of kruiskop, in RVS of verzinkt en in diverse maten. Heco schroeven, vast is zeker.

Zo ziet u maar: een juiste schroef uitkiezen is niet zo makkelijk als een spijker in een plank slaan. Bekijk het ruime aanbod schroeven op Schroeven-online.nl en is het niet goed? Dan krijgt u uw geld gewoon terug.