Beste klant,

Is de voorraad die te selecteren is op de website onvoldoende voor uw bestelling? Neem dan via chat of mail contact met ons op voor een offerte en levertijd. 

Sluiten

Goede montagekit nodig? Kies voor Bison!

Door Schroeven Online - 03 april 2015
Montagekit is een universele, elastische lijmsoort die speciaal ontwikkeld is om materialen tegen de wand, de vloer of het plafond te monteren. Montagekit vult oneffenheden in de materialen op, waardoor het mogelijk is om ook niet precies passende verbindingen op een stevige manier te monteren. Doordat montagekit ook de werking van het hout ‘opvangt’, zullen de materialen niet zomaar loskomen. 

Bison montagekit

Wanneer u op zoek bent naar een goede montagekit, dan is Bison de beste keuze. Bison is al tientallen jaren hét merk op het gebied van lijmen en montagekitten, en u bent met dit merk verzekerd van kwalitatief hoogwaardige, innovatieve producten. Daarbij biedt Bison een zeer uitgebreid assortiment. Zo kunt u voor elke klus de juiste montagekit vinden!

Soorten montagekitten

Bij elke materiaalsoort worden er weer andere eisen aan een verbinding gesteld. Er moet dus voor elke klus worden bekeken welke montagekit het best geschikt is voor de betreffende toepassing. Bison heeft acht verschillende montagekitten in haar assortiment, welke we hieronder voor u op een rijtje hebben gezet:

Bison Montagekit Original

De Bison Montagekit Original is een extra sterke, universele en vullende montagelijm.

Geschikt voor: het monteren van allerlei (bouw)materialen zoals hout, steen, beton, metaal en vele kunststoffen op allerlei ondergronden zoals beton, steen, pleisterwerk, hout, spaanplaat, metaal en kunststof. Ook voor het bevestigen van materialen die onder spanning staan. 

Bison Montagekit Super

De Bison Montagekit Super is een sterke, universele en oplosmiddelvrije montagelijm.

Geschikt voor: het monteren van allerlei (bouw)materialen zoals hout, steen, beton, metaal, vele kunststoffen, gips en piepschuim op poreuze (zuigende) ondergronden zoals beton, steen, pleisterwerk, hout en spaanplaat.

Bison Montagekit Transparant

De Bison Montagekit Transparant is een transparante, sterke, oplosmiddelvrije montagelijm. 

Geschikt voor: het bevestigen van polystyreenschuim elementen.

Bison Montagekit Direct Grip

De Bison Montagekit Direct Grip is een extra sterke, oplosmiddelvrije montagelijm met een extreem hoge aanvangshechting.

Geschikt voor: het monteren van allerlei (bouw)materialen zoals hout, steen, beton, metaal, vele kunststoffen, gips en piepschuim op poreuze (zuigende) ondergronden.

Bison Montagekit Heavy Duty

De Bison Montagekit Heavy Duty is een speciale montagelijm voor zware klussen. Hecht op alle ondergronden. 

Geschikt voor: het monteren van vrijwel alle (bouw)materialen zoals: hout, vele kunststoffen, vele metalen, (natuur)steen, beton, glas, gips, trespa, spaanplaat, kurk, pleisterwerk, keramische tegels. Ook voor gladde, poreuze, niet-poreuze, en licht vochtige ondergronden.

Bison Montagekit Topspeed

De Bison Montagekit Topspeed is een razendsnelle, sterke en watervaste montagelijm. 

Geschikt voor: het monteren van allerlei (bouw)materialen zoals hout, steen, beton, metaal en vele kunststoffen op praktisch iedere ondergrond van steen, beton, hout, metaal, kunststof, pleisterwerk, gipsplaten.

Bison Montagekit Direct Grip Tape

De Bison Montagekit Direct Grip Tape is een dubbelzijdige montagetape met extreem hoge aanvangshechting. 

Geschikt voor: het snel en eenvoudig bevestigen van o.a. plinten, brievenbussen, plaatmateriaal, tegels, naamplaatjes, huisnummers, rookmelders, ophanghaakjes, elektriciteitsdozen en accessoires.

Bison Bouwkit

Universele polyurethaanlijm met vullende werking. 

Geschikt voor: het watervast en temperatuurbestendig verlijmen van bouwconstructies en verbindingen waar hoge eisen aan worden gesteld.