Heco Multi-Monti Betonschroeven

11 februari 2019 - Schroeven

Nu in ons assortiment: de MULTI-MONTI®-plus betonschroeven van Heco. Deze betonschroeven kun je rechtstreeks in beton te draaien, zonder pluggen. Boor een gat en draaien maar. De schroefankers hebben een hoge belastbaarheid en kunnen voor veel verschillende klussen gebruikt worden. Daarnaast zijn ze gemakkelijk te demonteren. Iets wat bij andere verankeringen vaak niet mogelijk is. Heco loopt voorop in de ontwikkeling van deze speciale betonschroef. Het unieke ontwerpt zorgt voor een veilige en eenvoudige montage. Ook heb je geen slagpluggen of chemisch ankers meer nodig. In deze blog lees je over wat deze schroeven nog meer zo speciaal maakt. 

Bekijk de betonschroeven
 


Sneller monteren

Met deze nieuwe Heco schroeven kun je tot wel 50% sneller monteren.Door de snelle en eenvoudige montage (met het voordeel van demonteren) kan aanzienlijk op montagekosten worden bespaard. Deze betonschroeven zijn ideaal voor het bevestigen van leuningen, kolommen, buizen, wandhouders- en consoles.  De grotere buitendiameter zorgt er bovendien voor dat de schroef beter door het beton snijdt. De Multi-Monti schroeven zijn machinaal te monteren. Kies wel voor een goede kwaliteits betonboor, zodat je een goed strak gat krijgt welke je betonschroef veel grip geeft.

 
 


Hoge belastbaarheid

De Duitse schroevenfabrikant Heco heeft er bewust voor gekozen de nieuwe schroefankers uit te voeren met een voldraad schroefdraad. Dit zorgt ervoor dat de schroeven veel hoger belastbaar zijn. Daardoor voldoen de nieuwe schroefankers aan de zwaarste toelatingscriteria. De nieuwe schroefankers zijn vooral geschikt in situaties waar rekening gehouden moet worden met een hoge belasting zoals bij de montage van stellingen en steunen, bij het vastzetten van zware installaties of bij het bevestigen van pijpleidingen en leuningen.

 

 

Multi-inzetbare schroef

Het unieke ontwerp van deze betonschroef zorgt ervoor dat deze voor veel verschillende toepassingen gebruikt kan worden. Dankzij een versterkte vertanding aan de schroefpunt kan de MMS-plus gemakkelijker ingezet en ingedraaid worden en is de schroefdraad minder onderhevig aan slijtage. De schroeven worden dan ook veelal gebruikt voor stellingen, pijplijdingen en leuningen. 

 


Top 3 Betonschroeven

Dreumex Classic - 600 ml
Multi Monti betonschroeven - 6,0 x 60 mm

Onmisbare schroef bij het bouwen van huizen. Deze schroeven plaats je zonder veel moeite in de muur. Er zijn geen pluggen of chemische verankering nodig. Dit verlaagd de montagetijd tot wel 50%.

Bevat: 1x Multi-Monti Plus betonschroeven Verzinkt 6,0 x 60 mm SW8 - 100 stuks

Vaste lage prijs €31,65

3 stuks = 5% korting
10 stuks = 10% korting

Nu bestellen
Multi monti betonschroeven - 10 x 140 mm

Zelfde schroef in een grote maat. Geschikt voor plaatsing in beton, klinkers, kalkzandsteen, natuursteen en bakstenen. Vaak gebruikt bij het plaatsen van trapleuningen. 


Bevat: 1x Multi-Monti Plus betonschroeven Verzinkt 10 x 140 mm SW13 - 25 stuks

Vaste lage prijs: €30,80

3 stuks = 5% korting
10 stuks = 10% korting

Nu bestellen
Multi Monti Betonschroeven - 12 x 60 mm 

Kies voor betrouwenbare bevestiging in beton, baksteen en klinkers met deze Heco Multi-Monti schroeven. Deze betonschroeven zijn makkelijk te demonteren.


Bevat: 1x Multi-Monti Plus Betonschroeven Verzinkt 12 x 60 mm SW18 - 25 stuks

Vaste lage prijs: €26,75

3 stuks = 5% korting
10 stuks = 10% korting

Nu bestellen