Heco schroeven, een krachtige duurzame verbinding

Door Schroeven Online - 19 juni 2023
Heco Topix-Plus Topix-Plus schroeven zijn een innovatief, duurzaam product dat steeds populairder wordt. Deze schroeven bieden een sterke, veilige verbinding die voor een lange tijd meegaat. Heco Topix-Plus schroeven zijn verkrijgbaar in verschillende maten, waardoor ze geschikt zijn voor een breed scala aan toepassingen. In deze blogpost gaan we wat dieper in op de voordelen van het gebruik van Heco Topix-Plus schroeven.

Voordelen van Heco Topix-Plus schroeven

Heco Topix-Plus schroeven bieden een aantal voordelen ten opzichte van andere soorten schroeven. Ten eerste zijn ze gemaakt van hoogwaardig staal, waardoor ze sterk en duurzaam zijn. De schroeven kunnen worden gebruikt in een breed scala aan omgevingen, van vochtige omgevingen tot extreme temperaturen. Daarnaast bieden ze een perfecte pasvorm waardoor ze gemakkelijk te installeren zijn.

HECO-TOPIX®-plus is een echte schroef highlight en verenigt gebundelde technologische knowhow en veel concrete voordelen voor de gebruiker in één type schroef. Het geheim: voor HECO-TOPIX®-plus hebben wij de beste eigenschappen uit vier HECO-assortimenten bij elkaar gebracht!

Met de innovatieve eigenschappen HECO-Drive, GripFit, MagicClose, PerfectPitch, een nieuw, uniform bitmaat concept en hoogwaardige systeemtoebehoren is HECO-TOPIX®-plus de perfecte schroef voor nagenoeg alle toepassingen. U profiteert´niet alleen van de grote technologische voorsprong, maar vooral van eenvoudig monteren en optimale prestaties. 

Unieke specificaties Heco Topix-Plus schroeven

Een ander voordeel van Heco Topix-Plus schroeven is de unieke kop. De kop is ontworpen om een ​​krachtige, duurzame verbinding te bieden. De schroefkop is bovendien voorzien van een speciale coating, waardoor hij bestand is tegen corrosie en schade. Uitvoeringen Heco Topix-Plus schroeven zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen, waaronder een versie met een speciale kop en een versie met een conventionele kop. De speciale kop heeft een unieke, geïntegreerde helixvorm die de schroef stevig en veilig verankert.

MAGICCLOSE Topix Plus

 • Gepatenteerde voldraad trekt houten onderdelen spleetvrij samen zonder voorspannen
 • De schroef is voor sneller dan achter
 • Het voorste houten onder- deel wordt aangetrokken

GRIPFIT Heco Topix Plus

 • HECO-Drive voor het werken met  één hand
 • Zelfs RVS schroeven  worden veilig op het bit vastgeklemd
 • T-Drive-compatibel
 • Perfecte pasnauwkeurigheid
 • De geometrie van de HD-bits loopt conisch uit elkaar
 • Daardoor „plakt“ het bit mechanisch aan de schroef

PERFECTPITCH Heco Topix Plus

 • Geoptimaliseerde schroefdraad- geometrie voor elke schroeflengte
 • Perfecte prestaties voor alle  toepassingen
 • Bij korte schroeven verhindert een geringe spoed  doldraaien
 • Bij lange schroeven maakt een hoge spoed snel indraaien mogelijk


Verwerking HECO Topix Plus schroeven

Heco Topix-Plus schroeven zijn gemakkelijk te installeren met een gebruikelijke schroevendraaier. Ze zijn geschikt voor het bevestigen van verschillende materialen, waaronder hout, staal, aluminium en kunststof. Bovendien zijn ze bestand tegen schokken, trillingen en andere mechanische belastingen. Voordelen voor het milieu Heco Topix-Plus schroeven zijn een milieuvriendelijk alternatief voor andere soorten schroeven. De schroeven zijn gemaakt van duurzaam staal, wat betekent dat ze niet giftig zijn voor het milieu. Daarnaast bieden ze een lange levensduur, waardoor ze minder vaak hoeven te worden vervangen.

Conclusie Heco Topix-Plus schroeven zijn een krachtige, duurzame verbinding die voor een breed scala aan toepassingen geschikt is. Ze zijn gemaakt van hoogwaardig staal, waardoor ze bestand zijn tegen corrosie en schade. Bovendien bieden ze een perfecte pasvorm waardoor ze gemakkelijk te installeren zijn. De schroeven zijn ook milieuvriendelijk, waardoor ze een goede keuze zijn voor zowel consumenten als bedrijven. Heco Topix Plus schroeven zijn beschikbaar als Heco Topix Plus RVS schroeven en Heco verzinkt schroeven uitgevoerd.