Hoe maak ik een houten vlonder?

02 mei 2015

Hoe maak ik een houten vlonder

Een houten vlonder maken, hoe gaat dat in zijn werk. En is dit een klus die je zelf kunt uitvoeren, wij zeggen van wel. Of je moet natuurlijk 2 linkerhanden hebben, maar ook dan kom je met dit stappenplan vlonder aanleggen een heel eind. En kom je er tijdens het project niet uit, open dan de chat functie en onze vakmensen helpen je verder. Wij zijn al jaren de meest uitgebreide webshop voor SPAX vlonderschroeven, DYNAPLUS vlonderschroeven en WOODIES vlonderschroeven, daarom weten wij als geen ander hoe je het beste een houten vlonder kunt bouwen. Kies voor een vlonder voor hardhouten of douglas planken, deze hebben stevigheid, zijn voorzien van een profiel en blijven jaren goed. En natuurlijk niet vergeten het proffesionele merk STARK


Hieronder vindt je een paar tips over ''hoe maak ik een houten vlonder'' en een handig stappenplan zodat je goed voorbereid aan de slag kan gaan:

Hoe maak ik een houten vlonder

Benodigdheden om met succes een houten vlonder te maken:

Boor de gaten in de vlonderplanken altijd voor, zo voorkom je breuk en maakt het indraaien van de schroeven een stuk makkelijker. Zorg ervoor dat je de juiste schroeven gebruikt voor het maken van een houten vlonder. Belangrijk is bij vlonderschroeven dat ze niet gaan roesten, want je wilt de schroeven niet elke 3 jaar weer te hoeven vervangen. Weet je niet zeker welke producten het best voor je van toepassing zijn om een succes te maken van jouw houten vlonder klus dan staat de klantenservice van Schroeven Online je graag te woord.


Hoe maak ik een houten vlonder


Vandaag bedacht, morgen een houten vlonder maken

Wij snappen heel goed dat vandaag de dag alles draait om snelheid en vaak haast, daarom vinden wij het ook zeer belangrijk om zo snel als mogelijk te leveren, daarom zijn wij ingericht om binnen 24 uur te leveren, onze voorraad is zeer ruim.

Vandaag bedenkt u hoe maak ik een houten vlonder, morgen maakt u uw houten vlonder, daarom koopt u bij Schroeven Online. En twijfel je over je bouwplan of dat je wel de juiste schroeven in je winkelmand hebt? Via de bekende kanalen kun je ons je vraag stellen over schroeven of over het bevestigen van vlonderplanken. Hieronder een handig stappenplan van Dynaplus over hoe je aan de slag gaat met het aanleggen van een vlonder.

Hoe maak ik een houten terras