NIEUW bij Pro Schroeven: Reisser potdekselschroeven zwart

Door Schroeven Online - 12 april 2019
Nieuw in ons assortiment: zwarte potdekselschroeven

Bij Pro Schroeven zijn wij altijd bezig met het uitbreiden van ons assortiment. Sinds deze maand kunt u bij ons ook de populaire potdekselschroeven kopen. Een perfecte schroef voor de buitenklussen die weer op de agenda komen.

Bekijk het assortiment
 

Potdekselschroeven zijn speciaal voor het monteren van zwarte rabat- of potdekselplanken. Maar kunnen ook gebruikt worden bij overige (zwarte) schuttingplanken. Wat hierbij handig is om te weten, is dat het materiaal van de planken verder niet uit maakt. Zo zijn de schroeven te gebruiken bij hardhout, grenen of vuren.

De potdekselschroeven van Reisser zijn gemaakt van roestvrij staal, beschikken over een Torx (TX) schroefkop en kunnen gemakkelijk geschroefd worden zonder voor te boren. Dat wil toch elke vakman (en vrouw)? Door de zwarte kop is deze schroef ook nauwelijks te zien bij zwarte schuttingen. Ideaal bij donkere planken. 

DIRECT BESTELLEN
 
Handig om te weten
Schroefbitje

Gebruik tijdens het schroeven een T25 schroefbitje bij de Torx potdekselschroeven.

Hoogwaardige kwaliteit

Het merk Reisser is al sinds 1921 gespecialiseerd in de productie van schroeven van hoogwaardige kwaliteit.

Kwaliteits certificering

Reisser heeft door de jaren heen een geïntegreerd managementsysteem ontwikkeld. Hiermee waarborgen zij de kwaliteit van hun producten en creëren hier een continuïteit in. Al sinds 1996 hebben zij de certificering volgens DIN EN ISO 9001 kwaliteitsmanagementsystemen.