Beste klant,

Is de voorraad die te selecteren is op de website onvoldoende voor uw bestelling? Neem dan via chat of mail contact met ons op voor een offerte en levertijd. 

Sluiten

Nieuwe locatie Schroeven-Online, Update

Door Schroeven Online - 21 april 2022
Verhuizing Augustus 2022

Eindelijk is het zover, we gaan verhuizen. In de week van 22-28 augustus gaan we de voorraad van onze oude locatie overbrengen naar de nieuwe locatie aan de Revelhorst in Zutphen. Volg jij onze voortgang, we zullen je hier de komende dagen op de hoogte brengen.


Wat betekent dit voor jouw verzending:

* Het kan zijn dat er tijdens de verhuizing verzendingen met meerdere colli's verzonden worden. 

De verhuizing vergt een flink staaltje logistieke planning, doel is dat onze klanten niks gaan merken van deze verhuizing. Je order moet gewoon de volgende dag uitgeleverd worden. Heb je vragen over de verhuizing of over jouw pakket, neem dan contact met ons op via de gebruikelijke kanalen. 

De eerste merken zijn over, en de oude locatie wordt langzaam leger. Er is de komende dagen nog veel werk te verichten, hieronder zie je wat foto,s van de verhuizing.


Nieuwe hal schroeven-online in Zutphen


Ja, we zijn echt uit onze jas gegroeid, daarom openen we binnenkort de 1500m2 grote hal op de Revelhorst in Zutphen.We kunnen hier echt alle kanten mee op, het pand is multifunctioneel in te delen, zodat we klaar zijn voor de toekomst. Als we de nieuwe locatie gaan openen ben je natuurlijk van harte welkom daar je schroeven af te halen bij ons afhaalloket.

Maar door de grotere voorraad die we aan kunnen leggen koop je nog voordeliger schroeven bij ons. En ook grijp je niet snel mis en hebben we alles op voorraad wat jij nodig hebt voor die volgende klus of project.

De verhuizing vergt een flink staaltje logistieke planning, doel is dat onze klanten niks gaan merken van deze verhuizing. Je order moet gewoon de volgende dag uitgeleverd worden, punt.

Ook in de zomer werken we hard door aan de indeling en vulling van de nieuwe hal, zoals je hieronder ziet is ook binnen resultaat van werken te zien. De stellingen staan te wachten op de producten, de zoldervloer ligt erin. Er moet nog veel gebeuren, maar de verhuizing komt elke dag een stap dichterbij. 


Update Augustus 2022 verhuizing Dag 5

We zijn geheel over en pakken volledig in vanaf de nieuwe locatie. Een gesmeerde operatie en we kijken terug op een succesvolle verhuizing. 


Er wordt hard gewerkt door onze vulploeg met het overbrengen van alle merken naar de nieuwe locatie. Er zijn al een paar grote merken over en deze worden vanaf de nieuwe locatie al ingepakt. 
We lopen goed op schema en de oude locatie begint al aardig leeg te raken.
Woodies schroeven stelling


Pluggen stelling gevuld 


Alle fischer pluggen gaan op hun plekDe eerste plekken worden gevuld


Update Nieuwbouw Juli 2022


Signing Schroeven-OnlineStellingen geplaatstVloer bovenverdieping
Update Mei 2022 nieuwbouw hal betonvloer

nieuw hekwerkUitbreiding assortiment Schroeven-OnlineOmdat we meer ruimte krijgen in onze 1500m2 grote hal, zullen wij ons toch al ruime assortiment gaan uitbreiden.Een idee hierin kan zijn kitten, verf, beits, hang en sluitwerk enz enz. Heb jij goede ideeen waar wij ons assortiment mee kunnen uitbreiden, stuur ons dan een mail via het contact formulier of via onze social media kanalen. 
 
Schroeven Online Revelhorst in Zutphen, de grootste schroeven groothandel van Nederland en Belgie. Online vandaag je schroeven besteld, morgen al in huis. Alles voor klussen in en om het huis, schroeven voor binnen en voor buiten. Je vind het in onze webshop www.schroeven-online.nl