Beste klant,

Is de voorraad die te selecteren is op de website onvoldoende voor uw bestelling? Neem dan via chat of mail contact met ons op voor een offerte en levertijd. 

Sluiten

Zwarte potdekselschroeven bij Schroeven Online

10 april 2019 - Schroeven

Nu in ons assortiment: zwarte potdekselschroeven


Bij Schroeven Online zijn wij altijd bezig met het uitbreiden van ons assortiment. Sinds kort kun je bij ons ook de populaire potdekselschroeven kopen. Een perfecte schroef voor allerlei buitenklussen en perfect voor zwarte planken door de zwarte kop. Denk hierbij aan donkere rabatdelen of donker douglas hout, tegenwoordig zie je in elke woonwijk wel zo,n prachtige zwarte schutting staan. En hiervoor heb je deze schroeven echt nodig. En groot ingekocht door onze inkopers, dus voordelig geprijst. Grijp niet mis en bestel vandaag nog jouw zwarte potdekselschroeven.

Bekijk het assortiment
 

Potdekselschroeven zijn speciaal voor het monteren van zwarte rabat- en potdekselplanken. Maar kunnen ook gebruikt worden bij overige (zwarte) schuttingplanken. Wat hierbij handig is om te weten, is dat het materiaal van de planken verder niet uit maakt. Zo zijn de schroeven te gebruiken bij hardhout, grenen of vuren, voor alle soorten geschikt.

De potdekselschroeven van Reisser zijn gemaakt van roestvrij staal, beschikken over een Torx (TX) schroefkop en kunnen gemakkelijk geschroefd worden zonder voor te boren. Dat wil toch elke vakman (en vrouw)? Door de zwarte kop is deze schroef ook nauwelijks te zien bij zwarte schuttingen. Ideaal bij donkere planken.


DIRECT BESTELLEN

 
Handig om te weten
 
Schroefbitje

Gebruik tijdens het schroeven een T25 schroefbitje bij de Torx potdekselschroeven. Want een passend bitje zorgt ervoor dat je niet uitschiet of de schroef kapot draait.