Beste klant,

Is de voorraad die te selecteren is op de website onvoldoende voor uw bestelling? Neem dan via chat of mail contact met ons op voor een offerte en levertijd. 

Sluiten
Naar boven

Carrosserieringen

(13) (13 artikelen)

RVS en Verzinkt Carrosserieringen

Carrosserieringen komen voor in constructies met bouten of moeren. Een carrosseriering zorgt ervoor dat de kracht van de bevestiging over een groter oppervlak wordt verdeeld. Dit is in bepaalde constructie een gunstigere drukverdeling. In ons brede assortiment vind je ringen in meerdere uitvoeringen. Selecteer het geschikte formaat en materiaal voor uw constructie.

SNEL VINDEN:

Voordelig bestellen? Kies voor Schroeven-Online

Bestel voordelig op Schroeven-Online. Altijd de scherpste prijs en snelle levering. Wil je zakelijk bestellen? Dat kan bij ons en je profiteert van 15% inkoopkorting!

Voordelig bestellen


Carrosserieringen voor alle klussen bij Schroeven-Online

Carrosserieringen zijn speciale ringen die worden gebruikt voor het bevestigen van materialen waarbij de kracht verdeeld moet worden over een groter oppervlak. Deze ringen zijn gemaakt van gehard staal en zijn voorzien van een platte kop om een stevige en vlakke bevestiging te garanderen. Carrosserieringen zijn verkrijgbaar in verschillende maten en zijn geschikt voor verschillende toepassingen, zoals het bevestigen van panelen en voorkomen lostrillen. Het gebruik van carrosserieringen biedt een veilige en betrouwbare bevestiging die bestand is tegen trillingen en bewegingen, waardoor de materialen veilig op hun plaats blijven en de levensduur van de bevestiging wordt verlengd.


De voordelige carrosserieringen specialist

Wij bieden u een grote voorraad zodat u meteen aan de slag kan. Voor een ruim assortiment carrosserieringen tegen een aantrekkelijke prijs bent u bij ons aan het juiste adres.

Als u vragen heeft over carrosserieringen, staan wij telefonisch voor u klaar voor al uw vragen.

Neem contact met ons