Naar boven

Schroefbits

(84) (84 artikelen)

Spax schroefbits | Schroefbits online bestellen

Voor ons assortiment schroefbits hebben wij gekozen voor top kwaliteit met een uitstekende prijs kwaliteits verhouding van SPAX en WITTE. Indien je met kruiskop schroeven werkt, torx, verzink kop of cilinderkop schroeven, geen enkel probleem. Je besteld met het grootste gemak uw benodigde schroefbits online bij ons. Indien je niet zeker weet welk schroefbit voor jouw geschikt is neem dan gerust contact op met onze klantenservice.

SNEL VINDEN: TORX schroefbits
Voor jou geselecteerd. Bestsellers op onze webshop!
Sorteren
SPAX T-Star schroefbit blister 5 stuks T25 RVS 5 ST. SPAX T-Star schroefbit blister 5 stuks T25 RVS 5 ST. € 10,29
Bestellen
Toevoegen

Meer over schroefbits

Waarom schroefbits

Een schroefbit is een klein schroefje die voorop een elektronische of een accu boormachine geplaatst kan worden. De sterke, permanente magneet in de boormachine houdt schroef en bit goed vast. Als u een schroefbit voorop een boormachine plaatst, wordt het werk van een schroevendraaier overgenomen. De volgende voordelen heeft een schroefbit op een boormachine ten opzichte van een schroevendraaier:

- Er kan een grotere kracht geleverd worden om hout of ander materiaal te bevestigen.
- De draaisnelheid van een boormachine ten opzichte van een handschroevendraaier is vele malen hoger.
- De inspanning die moet worden verricht is zeer gering.
- U bent veel minder tijd kwijt.


Voor een ruim assortiment schroefbits tegen een aantrekkelijke prijs ben je bij ons aan het juiste adres. Als je vragen hebt over schroefbits, staan wij telefonisch voor jou klaar voor al je vragen.

Neem contact met ons