Naar boven
  • Vandaag in huis Bestel voor 11:30 u
  • Gratis bezorging Vanaf €100
  • 10% korting Voor zakelijke klanten
  • Dé schroeven specialist

Black Friday 2018


Deze actie is verlopen. Tot Black Friday 2018 bij Schroeven-Online - Stapelkorting tot 20%

Op 24 november is het weer zover, dan is het weer Black Friday. Dit jaar doen wij bij Schroeven-Online ook mee en hebben we voor jou spectaculaire aanbiedingen bedacht. Bekijk onze acties hieronder en profiteer vier dagen lang van de beste Black Friday en Cyber Monday deals.

Houd onze Facebookpagina en nieuwsbrief in de gaten voor meer nieuws!

Bestel direct

Onze Black Friday deals

Met onze Black Friday deals ontvang je maximaal 20% korting op je bestelling. De korting loopt op van 10%, naar 20% korting op je complete bestelling schroeven. De deals geldt voor alle bestellingen geplaatst tussen vrijdag 24 november 00:00 en dinsdag 28 november 23:59. (Wegens succes hebben we het één dag verlengd, zodat alle klanten van deze korting kunnen profiteren)

Gratis Bitset bij bestellingen vanaf 100 euro

Alleen tijdens het Black Friday weekend krijg je een gratis DynaPlus 32-delige bitset t.w.v. €24,99 cadeau bij alle bestellingen boven de 100 euro! Het maakt dus niet uit welk merk schroeven je koopt.

Cyber Monday Deals

Zoals je hebt kunnen lezen zijn onze Black Friday aanbiedingen niet alleen geldig op vrijdag 24 november. Deze deals doen ook mee voor Cyber Monday. Daarom profiteer je dus 4 dagen lang van deze mooie acties.

Wat is Black Friday?

Black Friday is het vanuit de Verenigde Staten overgewaaide shopping festijn. Het wint in Nederland ook steeds meer aan populariteit en ook grote en kleinere webshops doen steeds vaker mee. Cyber Monday is de online opvolger van Black Friday en volgt op de maandag na het Thanksgiving weekend.

Actievoorwaarden

De Black Friday deals zijn niet geldig i.c.m. andere acties. Standaard kortingen zoals: 10% korting voor zakelijke klanten zijn tijdens dit weekend ook niet beschikbaar.