Naar boven
  • Vandaag in huis Bestel voor 11:30 u
  • Gratis bezorging Vanaf €100
  • 10% korting Voor zakelijke klanten
  • Dé schroeven specialist

Torx Schroeven

Torx schroeven zijn simpel en snel te bestellen bij Schroeven-online.nl. Dé webshop voor al uw Spax- Heco- en DynaPlus schroeven. Ga snel naar onze webshop en bekijk de aantrekkelijke prijzen.

Bij Schroeven-online.nl kunt u terecht voor diverse merken torx schroeven, de meest verkochte torx schroeven zijn Spax torx schroeven en DynaPlus torx schroeven.

Torx schroeven

Torx schroeven zijn speciale schroeven voor de torxbit. De Torx schroef heeft een stervormig uiteinde met zes inkepingen. Misschien vraagt u zich af, wat is nou het verschil tussen een torx schroef en een normale schroef. Waarom is het beter om torx schroeven te kopen? Eigenlijk om één simpele reden: uw kracht wordt beter overgebracht op de schroef. Daarnaast is er nog een groot voordeel, er is minder kans dat de torxbit uit de schroef schiet. Torx schroeven zijn dus makkelijk in gebruik.

Soorten Spax Torx schroeven

Er zijn verschillende soorten Torx schroeven. De Torx schroeven TX verzinkt heeft freesribben onder de kop, waardoor de kop beter verzinkt. Er zijn ook Spax Torx schroeven TX die voornamelijk voor buitenwerk ideaal zijn. Daarnaast zijn er ook RVS Torx schroeven met cilinderkop, kortweg Spax Torx schroeven CK.

Wanneer u Torx schroeven koopt is het belangrijk om te weten dat u daarmee enkel aan de slag kan met de juiste Torx schoefbit. Kijk dan ook altijd goed naar de maten, die oplopen van TX10 tot en met TX15, TX20, TX25, TX30 en TX40.

Koop uw Spax Torx schroeven voordelig op Schroeven-online.nl

Bekijk snel ons ruime assortiment in de webshop van Schroeven-online.nl. Wij bieden u zeer aantrekkelijke prijs, een grote voorraad en de garantie dat u het binnen 24 uur thuisbezorgd krijgt zodat u meteen aan de slag kan. Bekijk snel onze aantrekkelijke prijzen.