Beste klant,

Is de voorraad die te selecteren is op de website onvoldoende voor uw bestelling? Neem dan via chat of mail contact met ons op voor een offerte en levertijd. 

Sluiten
Naar boven

Houtlijm

(13) (13 artikelen)

Houtlijmen zijn geschikt voor het verlijmen van alle soorten hardhout en zachthout. Hierbij kunt u denken aan parket, raamkozijnen, buitendeuren, enzovoorts. Schroeven-online.nl heeft een zeer ruim assortiment houtlijmen, welke direct uit voorraad leverbaar zijn. Voor het beste eindresultaat is het wel belangrijk dat u de juiste soort houtlijm gebruikt. Zo is Bison Houtlijm Extra watervast en dus bij uitstek geschikt voor buitenklusjes. Voor indoor gebruik is Bison Houtlijm D2 geschikt. Heeft u behoefte aan een houtlijm die extra snel opdroogt, dan biedt Bison Houtlijm Topspeed uitkomst.

Welke houtlijm is voor mij geschikt?

Houtlijm is vaak witte pastavormige lijm dat wordt gebruikt voor het lijmen van houtconstructies. Bij Schroeven-online.nl kunt u nu Bison houtlijm bestellen. De houtlijm van het merk Bison is geschikt voor het verlijmen van alle soorten hardhout en zachthout. Het is belangrijk om de houtlijm te gebruiken die bij uw klus past. Bison houtlijm Extra is watervast, dus geschikt voor buiten. Bison houtlijm D2 is geschikt voor het klussen binnenshuis. Tot slot is Bison houtlijm Topspeed geschikt voor de snelle klussers!

Bison Houtlijm online bestellen

Bison houtlijm bestellen doet u heel gemakkelijk bij Schroeven-online.nl. Wanneer u op werkdagen voor 16:00 uw bestelling plaatst, heeft u uw Bison houtlijm de volgende dag al in huis. Plaatst u een bestelling van 50 euro of meer, dan profiteert u ook nog eens van een gratis bezorging. En dat scheelt!

Uiteraard kunt u ook bij ons terecht voor het aanschaffen van Bison reinigingsdoekjes, welke ideaal zijn om na het klussen uw handen schoon te maken. Bison Scrub Hand Cleaner is geschikt voor extreem vieze handen na het lijmen.