Beste klant,

Is de voorraad die te selecteren is op de website onvoldoende voor uw bestelling? Neem dan via chat of mail contact met ons op voor een offerte en levertijd. 

Sluiten
Naar boven

Montagekit

(10) (10 artikelen)
Bison montagekitten zijn o.a. geschikt voor het bevestigen van regelwerk, plinten, drempels, schroten, lambrisering, vensterbanken, plaatmateriaal, gipsplaten, tegels, isolatiemateriaal, naamplaten en ophanghaakjes. Schroeven-online.nl biedt voor elke klus de juiste Bison montagekit. Zo hebben we onder andere Bison Direct Grip, voordeelpak Bison Direct Grip duopack, Bison montagekit Original, Bison montagekit Super en Bison montagekit transparant.
  • Grote voorraad Bison montagekitten
  • Ruim assortiment
  • Voor 16:00 op werkdagen besteld is dezelfde dag verzonden!
Voor jou geselecteerd. Bestsellers op onze webshop!
Sorteren
BISON PolyMax High Tack WIT 425 gr. 1st. BISON PolyMax High Tack WIT 425 gr. 1st. € 11,49
Bestellen
Toevoegen
Zwaluw Den Braven High Tack WIT koker 290 ml. Zwaluw Den Braven High Tack WIT koker 290 ml. € 10,99
Bestellen
Toevoegen

Wat is Montagekit?

Bison montagekit is een universele en elastische lijm. Met Bison montagekit kunnen materialen tegen de wand, vloer of het plafond gemonteerd worden. De lijm is ook vullend en vult dus oneffenheden in materialen op. Verbindingen die niet passen worden dus ook stevig gemonteerd. Met Bison montagekit kunnen zelfs materialen die onder spanning staan gemonteerd worden! Bij Schroeven-online.nl kunt u nu ook Bison montagekit bestellen. Bison montagekit is vrijwel altijd toepasbaar en is onder andere geschikt voor het bevestigen van regelwerk, plinten, drempels, gipsplaten, tegels etc. Bij Bison Montagekit is het natuurlijk handig om een kitpistool te hebben. Deze is uiteraard ook verkrijgbaar bij Schroeven-online.nl

Bison montagekit, altijd toepasbaar

Bison montagekit is vrijwel altijd toepasbaar, u hoeft enkel nog te kiezen welke Bison montagekit voor u het meest geschikt is.
Bij Schroeven-online.nl profiteert van een zeer uitgebreid assortiment montagekitten. Al onze Bison montagekitten zijn direct uit voorraad leverbaar.

Natuurlijk kunt u bij ons ook terecht voor kleinverpakking Bison montagekit tubes:
  • Bison montagekit Super tube
  • Bison montagekit Direct Grip tube
  • Bison montagekit transparant tube

Tip: Heeft u last van vieze handen na het kitten? Gebruik Bison reinigingsdoekjes om uw handen te reinigen na het klussen, of kies voor Bison Scrub Hand cleaner voor extreem vieze handen!