3rd Generation Dynaplus Schroeven

Je kent DYNAPLUS natuurlijk al door hun ijzersterke materiaal en uitmuntende kwaliteit schroeven. Maar nu is er iets nieuws: de 3rd Generation DYNAPLUS schroeven!

Dat wil zeggen: je koopt de vertrouwde universele DYNAPLUS schroeven bij je vertrouwde dealer, maar je krijgt wel nóg betere schroeven.
Wat is er dan zoveel beter geworden? Wij vertellen het je.

PS: Wist je dat je nu ook Held van de Bouw kunt worden? Check de actie onderaan de pagina.

Liever meteen DYNAPLUS schroeven kopen


 
1. Lagere indraaiweerstand

Een nog lagere indraaiweerstand maakt jouw schroefklus een eitje. Ideaal als je veel gebruik maakt van de DYNAPLUS schroeven. Achter de schermen heeft DYNAPLUS hard gewerkt aan een perfecte mengeling van verbeterd schroefdraad en een (onzichtbaar) smeermiddel. Maar voor jou is vooral het resultaat belangrijk: super lage weerstand tijdens het schroeven.

Nog een extra voordeel is dat je nu veel meer schroeven per acculading kunt verwerken.

Naar de DYNAPLUS Houtschroeven

2. Als een wervelwind

Een goed begin is het halve werk. Dat geldt voor veel dingen, maar zeker ook voor de nieuwe spaanplaatschroeven. Als de eerste aanzet goed is, heb je een veel betere start van je klus. Je boort veel sneller in. En om dat te bewerkstelligen, heeft DYNAPLUS de punt van de schroef 'tot in de puntjes' geperfectioneerd. Je schroef gaat er als een wervelwind in: tot wel 50% sneller dan voorheen!

Naar de DYNAPLUS Spaanplaatschroeven

3. (IJzer)sterker

De kwaliteit van de schroeven is natuurlijk het speerpunt en wordt continu onder de loep genomen en verbeterd. De 3rd Generation Schroeven van DYNAPLUS zijn gemaakt van gehard koolstofstaal en nu nóg sterker.

Naar de DYNAPLUS AR-Coating Schroeven

4. Nog flexibeler

Er is veel tijd en aandacht gestoken in het hardingsproces van de schroef, dat plaatsvindt tijdens het productieproces. Hierdoor zijn de nieuwe schroeven niet alleen sterk, maar ook buigzaam. De kans dat je schroef afbreekt wordt hiermee veel kleiner.

Naar de DYNAPLUS Vlonderschroeven

5. Handige nieuwe verpakking

Oké, het is geen eigenschap van onze nieuwe DYNAPLUS schroeven, maar we wilden 'm je toch niet onthouden. De nieuwe verpakking is reuze handig.

  - Met kleurindicatie voor gebruik van de juiste TX-bit
  - Handige 65-graden opening met haakjes


Naar alle DYNAPLUS Schroeven
ACTIE: Gratis Held-van-de-bouw T-Shirt

Om te vieren dat er een nieuwe generatie universele DYNAPLUS schroeven ter wereld is gekomen, krijg je nu een gratis Held-van-de-bouw T-Shirt bij aanschaf van minimaal 10 doosjes DYNAPLUS schroeven. De actie geldt zolang de voorraad strekt. Dus wil jij je collega's jaloers maken omdat jij de held van jouw bouwplek bent? Bestel dan snel 10 doosjes Dynaplus schroeven online.

Bekijk het DYNAPLUS assortiment
 

Meer over 3rd Generation Dynaplus Schroeven bij je voordelige specialist

 

Wij bieden je een grote voorraad en de garantie dat u het binnen 24 uur thuisbezorgd krijgt, zodat je meteen aan de slag kan. Bestel voor 11:30u dan vandaag in huis!

Voor een ruim assortiment 3rd Generation Dynaplus Schroeven tegen een aantrekkelijke prijs ben je bij ons aan het juiste adres.

Als je vragen hebt over 3rd Generation Dynaplus Schroeven, staan wij ook telefonisch voor je klaar.

Neem contact met ons op