Afstandhouders vlonderplanken

 

Topkwaliteit rubber afstandhouders voor het leggen van houten vlonderplanken

Deze afstandhouders vlonderplanken (rubberen T-stukjes) zijn ontwikkeld om op een gebruiksvriendelijke wijze een duurzame houten vlonder te maken. De afstandhouders vlonderplanken creëren een luchtlaag tussen de vlonderplanken en het regelwerk en geeft de schroef zo de noodzakelijke ruimte om mee te kunnen bewegen wanneer het hout begint te werken. Dit dankzij het nokje aan ieder T-stuk, hierdoor ontstaat er een 5 millimeter tussenruimte tussen iedere plank zodat er ruimte is voor het hout om te werken. Daarnaast wordt houtrot preventief tegengegaan door de luchtlaag tussen de planken. Door op iedere onderregel en tussen de vlonderplanken een DYNAPLUS afstandhouders vlonderplanken te plaatsen bouw je een even stabiele als stille vlonder. Geen klapperende planken of hinderend contactgeluid als je over je vlonder loopt.

 

DYNAPLUS afstandhouders vlonderplanken
Rubber afstandhouders vlonderplanken

Bekijk onze topkwaliteit T-stukjes voor het leggen van houten vlonderplanken.

- Bouw een duurzame vlonder
- Eenvoudige montage van houten vlonderplanken
- Voorkomt houtrot door luchtlaag tussen de planken
- Creeert een bufferzone waardoor de schroef kan meebewegen met het hout
- Geen klapperende planken, rubber T-stukjes zorgen voor een stille en stabiele vlonder

Naar DYNAPLUS afstandhouders vlonderplanken

Meer over afstandhouders vlonderplanken bij je voordelige specialist

 

Wij bieden jou een grote voorraad en de garantie dat u het binnen 24 uur thuisbezorgd krijgt zodat je meteen aan de slag kan. Bestel voor 11:30u dan vandaag in huis!

Voor een ruim assortiment afstandhouders vlonderplanken tegen een aantrekkelijke prijs ben je bij ons aan het juiste adres.

Als je vragen hebt over afstandhouders vlonderplanken, staan wij telefonisch voor jou klaar voor al je vragen.

Neem contact met ons

 

 

Bekijk ook de grootste keuze in vlonderschroeven van de merken SPAX, DYNAPLUS en WOODIES

​Voor het aanleggen van vlonderplanken in een tuin zijn goede schroeven een must. Een goede vlonderschroef is niet alleen duurzaam, maar heeft ook een kleine kop, zodat deze mooi in de vlonderplank wegvalt. Bij ons vind je de beste vlonderschroeven voor het plaatsen van vlonderplanken van hardhout, grenen en douglas. Van o.a. de merken SPAX, DYNAPLUS en WOODIES.