DynaPlus steigerhoutschroeven

Op zoek naar de juiste schroef voor steigerhout? Kies dan voor deze unieke DynaPlus steigerhoutschroeven. Onderstaande schroeven kun je onder meer gebruiken voor het maken van steigerhouten meubels. De DynaPlus steigerhout schroeven zijn gemaakt van gehard staal en vele malen sterker dan RVS schroeven. Dankzij de geavanceerde boorpunt, is het splijten van hout verleden tijd. Een ander voordeel van deze schroeven is dat ze nog beter roestbestending zijn dan RVS schroeven. Tegelijkertijd zorgt de kleur van de schroeven ervoor dat ze een mooi geheel vormen met de planken.

BEKIJK OOK:  DynaPlus schroeven 4x40 | DynaPlus buitenschroeven | alle DynaPlus schroeven

Sorteren
DYNAPLUS steigerhoutschroeven 5 x 50 mm T20 AR-COATING DEELDRAAD 200 ST. DYNAPLUS steigerhoutschroeven 5 x 50 mm T20 AR-COATING DEELDRAAD 200 ST. € 21,25 € 18,70
Bestellen
Toevoegen
DYNAPLUS steigerhoutschroeven 5 x 60 mm T20 AR-COATING DEELDRAAD 200 ST. DYNAPLUS steigerhoutschroeven 5 x 60 mm T20 AR-COATING DEELDRAAD 200 ST. € 24,80 € 21,82
Bestellen
Toevoegen
Steigerhout verzinkboor/ souverinboor 4 mm 1 st. Steigerhout verzinkboor/ souverinboor 4 mm 1 st. € 8,20 € 6,97
Bestellen
Toevoegen

Meer over DynaPlus steigerhoutschroeven

Steigerhout schroefbit

Voor het indraaien van deze schroeven heeft u een T20 schroefbit nodig. Bij Schroeven Online vind je verschillende soorten schroefbitjes van DynaPlus, Spax en KWB.


De voordelige DynaPlus steigerhoutschroeven specialist

Voor een ruim assortiment DynaPlus steigerhoutschroeven tegen een aantrekkelijke prijs bent u bij Schroeven-online.nl aan het juiste adres. Als u vragen heeft over de toepassing ervan, dan staan wij telefonisch voor u klaar voor al uw vragen.

Neem contact met ons