Houtdraadbouten RVS

Houtdraadbouten van roestvast staal roesten of oxideren niet. RVS houtdraadbouten zijn minder sterk dan verzinkte houtdraadbouten. Dit komt omdat roestvast staal zachter is dan verzinkt staal. Net als de verzinkte houtdraadbouten moeten de RVS houtdraadbouten worden gemonteerd met een ring-, moer-, dop- of steeksleutel met de juiste sleutelmaat.

Sorteren

Meer over RVS houtdraadbouten

Toepassingen van een RVS houtdraadbout

RVS Houtdraadbouten zijn bij uitstek geschikt voor zeer zware belastingen. Hierbij kunt u denken aan het ophangen van radiatoren, het monteren van een massief houten tafel, het verankeren van balken aan het plafond of het bevestigen van tuinhout constructies. RVS houtdraadbouten zijn bij uitstek geschikt voor toepassingen in hout, maar wanneer ze met een plug worden gecombineerd, zijn ze ook prima te gebruiken in beton. Uiteraard leveren wij ook de bijbehorende pluggen van Fischer voor uw RVS houtdraadbouten.

De RVS houtdraadbouten specialist

Wij bieden u een grote voorraad en de garantie dat u het binnen 24 uur thuisbezorgd krijgt zodat u meteen aan de slag kan. Voor een ruim assortiment houtdraadbouten tegen een aantrekkelijke prijs bent u bij ons aan het juiste adres.

Als u vragen heeft over RVS houtdraadbouten, staan wij telefonisch voor u klaar voor al uw vragen.

Neem contact met ons