Beste klant,

Is de voorraad die te selecteren is op de website onvoldoende voor uw bestelling? Neem dan via chat of mail contact met ons op voor een offerte en levertijd. 

Sluiten

Januari-actie: Kozijnen Korting

Ga je binnenkort één of meerdere kozijnen plaatsen om de winterse kou buiten te houden? Of dat nu bij jezelf is of bij iemand anders, het gebruik van goed materiaal is uiterst belangrijk. Met producten van Schroeven Online weet je dat het goed zit. Én je bestelt het eenvoudig online.

Profiteer daarom nu van onze scherpe maandactie:

10% korting op alles voor je kozijnklus

Lijmen, kitten, natuurlijk kozijnschroeven, constructiepluggen, noem het maar op. De hele maand januari krijg jij 10% korting op kwalitatieve producten om jouw kozijnenklus te klaren. Je vindt de geselecteerde actieproducten hieronder.
De actie geldt t/m 10 januari 2019 op onderstaande geselecteerde producten. We hebben de prijzen al voor je verlaagd, dus je profiteert meteen van de actieprijzen.


Direct je producten bestellen

**Tip**: bestel vóór 11.30u op werkdagen en je hebt je bestelling vandáág nog in huis. Als je voor 17.30u bestelt, dan versturen we je pakketje vandaag nog en heb je het waarschijnlijk morgen in huis.
Bestel hieronder de producten die je nodig hebt voor je klus.

Sorteren

Meer over kozijnen

Handige tips voor houtrot aan je kozijn

Hoe pak je houtrot aan je houten kozijnen aan?

Lees het blog
 
Hoe monteer je een kozijn?

Waarschijnlijk weet je het al, maar wie weet frist dit stappenplan in vogelvlucht je geheugen nog even op.

Bekijk het stappenplan