Schroeven Online neemt Schroevenspecialist en Hecospecialist over

Sinds wij, Stefan en Sander, in 2013 begonnen met onze webshop in schroeven voor de professional en de gevorderde hobbyklusser, doen wij er alles aan om het aanbod en het gemak nog beter te maken.

Inmiddels is Schroeven-Online.nl al ruim 6 jaar een begrip. Maar de passie begon al eerder. Een leven omringd door schroeven is ons met de paplepel ingegoten. Samen met onze vader runnen wij onze Hubo XL vestiging in Zutphen. Wij verkopen al 21 jaar lang schroeven. Daarom begrijpen wij met welke schroef een professional graag werkt. Omdat wij alle A merken in huis hebben in alle mogelijke uitvoeringen is het makkelijk de juiste schroef met de juiste prijs te vinden. Zo simpel maken wij het.

Na 6 jaar succes met Schroeven-Online.nl is het tijd voor uitbreiding. Daarom hebben wij recentelijk twee andere webshops die schroeven verkopen overgenomen. Schroevenspecialist.nl en Hecospecialist.nl bieden allebei de merken en soorten schroeven aan waar Schroeven Online zich volledig achter schaart.

Door de krachten te bundelen wordt het aanbod van Schroeven-Online.nl nog groter en scherper en de beschikbaarheid van de schroeven nog beter. Kortom, nog meer voordeel voor de professional. Voor professionals bieden wij tevens 10% zakelijke korting. Een extra korting bovenop de standaard staffelkorting.

Benieuwd naar meer details over deze overname? Lees hier het hele persbericht.

Profiteer ALTIJD van 10% zakelijke korting

Voor zakelijke klanten zoals timmerbedrijven, bouwbedrijven, hoveniers én voor de zzp'er: ontvang bovenop onze zeer scherpe prijzen nog eens 10% EXTRA korting.

Ik wil zakelijke klant worden

 

Ontdek onze beste merken 

Neem contact met ons op

Wij bieden je een grote voorraad en de garantie dat u het binnen 24 uur thuisbezorgd krijgt, zodat je meteen aan de slag kan. Bestel voor 11:30u dan vandaag in huis!

Voor een ruim assortiment schroeven en pluggen tegen een aantrekkelijke prijs ben je bij ons aan het juiste adres.

Als je vragen hebt over schroeven en pluggen, staan wij ook telefonisch voor je klaar.

Neem contact met ons op