Scoor jij deze luxe Outdoorchef BBQ t.w.v. €249?

Deze actie is voorbij. Binnenkort weer een nieuwe!

De zomer is begonnen. Nodig jouw vrienden alvast uit voor een gezellige avond, want dit weekend maak jij kans op een Outdoorchef Chelsea 570 C houtskoolbarbecue ter waarde van €249,- + Quickstarter. Meedoen? Plaats dan uiterlijk zondag 1 juli '18 een bestelling van min. €75 op Schroeven Online en maak kans. Deze prijs wordt je aangeboden door Geels Woonwarenhuis Online. Hier vind je alles om jouw huis en tuin nog leuker te maken. De actie loopt van vrijdag 29 juni t/m zondag 1 juli '18. De winnaar krijgt persoonlijk bericht van ons. Bestel snel je schroeven

 
 
Waarom winnen

Voeg een heerlijke rooksmaak toe aan je vlees met de Outdoorchef Chelsea 570C houtskoolbarbecue.
Het grilloppervlak van de Chelsea is groot genoeg om met 8 personen te barbecueën. Laat je familie en vrienden dus maar alvast aanschuiven! De barbecue is verder uitgerust met de Outdoorchef-trechtertechnologie, waardoor je de barbecue voor verschillende grilltechnieken kan gebruiken. Direct grillen op hoge temperatuur boven de kolen om vlees dicht te schroeien of juist indirect grillen voor het langzaam garen van grote stukken vlees. Waar is deze alleskunner eigenlijk niet goed in?

Gratis quickstarter

Outdoorchef is een Zwitsers merk van supergoede kwaliteit. De deksel van de Outdoorchef Chelsea is voorzien van een ingebouwde thermometer en gereedschapshaken. Met de ventilatieschuif regel je de temperatuuronder de deksel. Het resultaat: een heerlijk stukje mals vlees! 
Naast de barbecue, ontvang je ook een houtskool-brikettenstarter t.w.v. €32,95. Geen lange wachttijden meer voordat je kunt gaan grillen, maar gewoon gelijk aan de slag. Het houtskool vul je gemakkelijk bij dankzij het opklapbare rooster. Ideaal toch?

Geels heeft 't

Ga je een houtskoolbarbecue kopen, dan heb je bij Geels Woonwarenhuis Online altijd genoeg keuze. Hier vind je alles om jouw huis en tuin nóg leuker te maken. Mooie accessoires voor een stijlvolle inrichting en een zeer compleet aanbod aan keukengerei. Alles van bestek tot koffiemachines en van pannen tot blenders. Geels heeft ‘t. En wil je je tuin summerproof maken? Scoor dan een stoere barbecue en nodig je vrienden vast uit voor een gezellige avond. Je bestelt alles eenvoudig en veilig online. Je bestelling wordt gratis verzonden vanaf €50,- en retourneren is ook gratis. 

Bekijk de website