Beste klant,

Is de voorraad die te selecteren is op de website onvoldoende voor uw bestelling? Neem dan via chat of mail contact met ons op voor een offerte en levertijd. 

Sluiten
Naar boven

Bison: kit en lijmen, al 80 jaar onmisbaar!

(34) (34 artikelen)
Bison Dit jaar bestaat Bison 80 jaar en is daarmee al 80 jaar onmisbaar in ieder huishouden! In 1938 ontwikkelde schoenmaker Cornelis van der Reepe een voorloper op de inmiddels wereldberoemde Bison Kit en legde daarmee nietsvermoedend de basis voor het succesvolle Bison. In de afgelopen 80 jaar ontwikkelde Bison succesvolle producten op het gebied lijm-en kitten zoals de Bison HoutlijmBison MontagekitBison Poly Max en nog vele andere productgroepen. Bison is daarmee niet meer weg te denken uit de bouwmark en biedt voor iedere klus een krachtige oplossing.

SNEL VINDEN: Bison Houtlijm | Bison Montagekit | Bison PolyMax  | Bison Rubber Seal

MEEST VEKOCHT: Bison Polymax Super Deal | Combi Deal Bison Polymax Hightack
Sorteren
BISON PolyMax High Tack WIT 425 gr. 1st. BISON PolyMax High Tack WIT 425 gr. 1st. € 11,49
Bestellen
Toevoegen
BISON polymax express WIT 435 gr. BISON polymax express WIT 435 gr. € 12,99
Bestellen
Toevoegen
BISON houtlijm D2 250 gr. BISON houtlijm D2 250 gr. € 5,99
Bestellen
Toevoegen

Meer over Bison

Extra sterke, universele, vullende montagelijm op basis van neopreenrubber

De naamsbekendheid is bijna 100%. Bison is al decennia marktleider in het lijm- en kitsegment met in sommige productgroepen marktaandelen tot 90%. Bison is de basis van elke klus, mede door het ongeëvenaard brede aanbod.

Voor (kritische) doe-het-zelvers. Bevestigen, repareren, monteren en afdichten. Binnen, buiten, in de tuin, de caravan en op de boot. Bekende producten zijn Poly Max®, Montagekit, Bison Kit® en Wand&Klaar® Behanglijm.

Bison staat voor kwaliteit en innovatie. Om deze kwaliteit constant te kunnen garanderen, werkt Bison met een kwaliteitsborgingsysteem.

Voor een ruim assortiment Bison kit en lijmen tegen een aantrekkelijke prijs bent u bij ons aan het juiste adres. Als u vragen heeft over de toepassing ervan, dan staan wij telefonisch voor u klaar voor al uw vragen.

Neem contact met ons