9 + 3 gratis op Dynaplus vlonderschroeven. Topkwaliteit extra voordeel Bestel hier

Sluiten
Naar boven

Dreumex Handreinigers

(6) (6 artikelen)
Dreumex Dreumex is al meer dan 55 jaar actief als producent van handreinigings- en handverzorgingsmiddelen in de wereld van de zware vervuilingen. In de loop der jaren heeft het bedrijf zich ontwikkeld tot een van de meest toonaangevende Europese aanbieders op dit gebied. Door de combinatie van kennis en ervaring heeft Dreumex een totaalpakket van moderne en hoogwaardige producten ontwikkeld; producten die handen beschermen, reinigen en verzorgen. Een compleet aanbod dat voor alle werksituaties een oplossing biedt, zodat uw handen ook na het werk schoon en gezond zijn. 
Sorteren
DREUMEX handreiniger Expert 1L. DREUMEX handreiniger Expert 1L. € 19,99
Bestellen
Toevoegen
DREUMEX handreiniger rood Classic 600ml DREUMEX handreiniger rood Classic 600ml € 9,99
Bestellen
Toevoegen
DREUMEX handreiniger rood Classic 4,5L DREUMEX handreiniger rood Classic 4,5L € 39,99
Bestellen
Toevoegen
DREUMEX dispenser en muursteun t.b.v. 4,5L DREUMEX dispenser en muursteun t.b.v. 4,5L € 44,49
Bestellen
Toevoegen
DREUMEX handreiniger geel Plus 4,5L DREUMEX handreiniger geel Plus 4,5L € 38,99
Bestellen
Toevoegen

Meer over Dreumex

Hoogwaardige handreinigings- en verzorgingsproducten Dreumex is grotendeels bekend om zijn hoogwaardige handreinigings- en verzorgingsproducten. Maar wist u dat Dreumex daarnaast ook industriële reinigers maakt en een eigen washroom concept heeft speciaal voor handhygiëne in toiletruimten? Eigenlijk niet zo vreemd, aangezien deze producten aansluiten bij de bestaande behoefte van onze klanten. Zo kunnen producten zoveel mogelijk bij één leverancier aangeschaft worden met de vertrouwde kwaliteit van Dreumex

Verder produceert Dreumex een groot aantal chemische producten en vloeistoffen, waarbij alle processen in eigen beheer plaatsvinden, van productontwikkeling tot productie, afvul en verpakken. Ook heeft Dreumex de mogelijkheid om klantspecifieke formuleringen en producten te produceren. 

Dreumex handreinigers
De voordelige Dreumex handreinigers specialist

Voor een ruim assortiment Dreumex handreinigers tegen een aantrekkelijke prijs bent u bij ons aan het juiste adres. Als u vragen heeft over de toepassing ervan, dan staan wij telefonisch voor u klaar voor al uw vragen.

Neem contact met ons