Nu nog meer voordeel bij Schroeven-Online! 15% zakelijke inkoopkorting. Meer informatie
Sluiten
Naar boven

HECO schroeven: al meer dan 125 jaar

(292) (292 artikelen)
HECO TOPIX-PLUS schroeven

In onze webwinkel Schroeven Online vindt het nieuwste assortiment HECO TOPIX schroeven van A-kwaliteit. De schroeven van het Duitse merk HECO zijn al jaren populair bij veel timmermannen en bouwbedrijven. De schroeven staan voor degelijkheid en zijn geschikt voor elke klus. Veel van onze klanten werken al jaren met schroeven van het merk HECO. Als je eenmaal gewend bent om te werken met deze schroeven, dan wil je niet meer anders. Naast een groot assortiment met spaanplaatschroeven, RVS schroeven voor buiten gebruik, heeft HECO ook een breed assortiment speciale schroeven. Zoals bijvoorbeeld de veelgebruikte HECO TOPIX en HECO TOPIX- PLUS houtschroeven voor bouwconstructies.

 

HECO houtschroeven

Zoals bijvoorbeeld de veelgebruikte  HECO TOPIX- PLUS houtschroeven voor bouwconstructies. Of je nu doe-het-zelver of vakman bent, met HECO schroeven zit je altijd goed. 

Deze Duitse kwaliteitsschroeven zijn zeer sterk en geschikt voor alle houtsoorten. Bij hardhout is het echter wel aan te raden om eerst voor te boren. Bovendien is het belangrijk dat je de juiste maat schroefbitjes gebruikt.

 

HECO TOPIX-PLUS houtschroeven

De HECO TOPIX-PLUS schroeven hebben een voldraad met veranderende spoed. Deze wordt gestaag minder in het middelste gedeelte en is in het achterste gedeelte kleiner dan bij de punt van de schroef. Door de veranderende schroefdraadspoed van de HECO TOPIX-PLUS worden de houtbouwelementen tijdens het inschroeven al samengetrokken. Daarmee kunnen schroeven met voldraden ook worden gebruikt bij hout-hout-verbindingen zonder dat die moeten worden voorgespannen. Zo is het werk gemakkelijker en beduidend sneller. Dankzij de voldraad worden de bouwdelen extra axiaal gefixeerd. Hierdoor worden de negatieve effecten door het kruipen en krimpen van het hout bij gebruik van schroeven met deeldraad voorkomen. Bovendien worden plaatmaterialen al tegen de onderconstructie geklemd voordat de kop aansluit op het materiaal. De kop hoeft zodoende niet onnodig diep te worden verzonken.  HECO-TOPIX®-plus is een echte schroef highlight en verenigt gebundelde technologische knowhow en veel concrete voordelen voor de gebruiker in één type schroef. Het geheim: voor HECO-TOPIX®-plus hebben wij de beste eigenschappen uit vier HECO-assortimenten bij elkaar gebracht!

Met de innovatieve eigenschappen HECO-Drive, GripFit, MagicClose, PerfectPitch, een nieuw, uniform bitmaat concept en hoogwaardige systeemtoebehoren is HECO-TOPIX®-plus de perfecte schroef voor nagenoeg alle toepassingen. U profiteert´niet alleen van de grote technologische voorsprong, maar vooral van eenvoudig monteren en optimale prestaties.

Kies je HECO-TOPIX schroeven

HECO schroeven voordelig online bestellen in onze webwinkel

Als je eenmaal de schroeven gewend bent van het merk HECO, dan wil je gegarandeerd geen andere schroeven meer. Duitse degelijkheid gecombineerd met innovatie. De schroeven zijn eenvoudig in elke houtsoort te draaien, zonder voorboren. De schroeven zijn verkrijgbaar in verzinkt en RVS uitvoering met een torx of een pozidrive kop.

De kleinste schroeven die wij leveren hebben een lengte van 10 mm. De langste schroeven die wij leveren hebben een lengte van 200 mm (deeldraad). Ook voor de dikkere balken hebben wij de geschikte schroef. De RVS schroeven worden vaak gebruikt voor het plaatsen van schuttingen, overkappingen en vlonders. De schroeven zijn uitstekend te combineren met de nylon Fischer pluggen en onze schroefbits. Je bestelt de schroeven eenvoudig in onze webshop, zowel bedrijven als particulieren. Alle HECO schroeven hebben wij op voorraad. Dit betekent razendsnel geleverd in heel Nederland en België.

De perfecte schroeven voor elke klus

HECO heeft een groot assortiment schroeven voor de hobbyist en de professional. De schroeven zijn van Duitse kwaliteit en en worden gemaakt in een van de grootste fabrieken in Duitsland. Als je deze schroeven bestelt, weet je zeker dat je altijd kwaliteit in handen hebt. Elke schroef heeft dezelfde kwaliteit en wordt gecontroleerd via uitgebreide kwaliteitscontroles. Daarnaast worden de schroeven altijd goed verpakt, beschermd tegen weer en wind. Oftewel, geschikt voor op de bouwplaats. De favoriete schroeven van veel timmermannen, bouwvakkers en meubelmakers.

Sorteren

Meer over HECO schroeven bij je voordelige specialist

Wij bieden je een grote voorraad en de garantie dat u het binnen 24 uur thuisbezorgd krijgt, zodat je meteen aan de slag kan. Bestel voor 11:30u dan vandaag in huis!

Voor een ruim assortiment HECO TOPIX schroeven tegen een aantrekkelijke prijs ben je bij ons aan het juiste adres.

Als je vragen hebt over HECO TOPIX schroeven, staan wij ook telefonisch voor je klaar.

Neem contact met ons op