Naar boven

Spax schroeven

Spax schroeven

Specialist in Spax schroeven

Voor een uitgebreid assortiment aan spax schroeven in alle soorten en maten tegen aantrekkelijke prijzen bent u bij Schroeven-online.nl aan het goede adres. Zoals de naam al zegt: aantrekkelijk geprijsd. Bekijk snel onze spaxschroeven in de webshop.

Over Spax Schroeven

Spax is een internationaal topmerk op het gebied van schroeven, Spax staat voor kwaliteit en duurzaamheid. Daarnaast zit Spax nooit stil, het is een zeer innoverend bedrijf, wat ook terug te zien is in de producten van Spax. Er worden niet zomaar schroeven gemaakt, de schroeven van Spax zijn in alle opzichten optimaal vormgegeven. Sommige schroeven zijn zo ontworpen dat de frezen ervoor zorgen dat er geen lelijk hout achterblijft.

Voor sommige toepassingen heeft Spax speciale schroeven ontworpen zodat het er zo netjes mogelijk uitziet, maar ook om de schroeven zoveel mogelijk draagkracht te geven. Vele schroeven van Spax zijn zo gemaakt dat er niet voorgeboord hoeft te worden, dit verkleint de kans op afwerkingfouten waarbij u per ongeluk de schroef er iets schuiner in werkt.
De VZ schroeven staan voor verzinkt, waarbij de schroef beschermd wordt tegen corrosie. De RVS schroeven staan voor roestvrij stalen schroeven. De M schroeven zijn speciaal gemaakt voor MDF platen. Daarnaast biedt Spax ook torxschroeven die speciaal ontworpen zijn voor de torxsleutel of de torxschroevendraaier. Met een torxschroef kan de kracht beter op de schroef worden overgebracht en is er minder kans dat de schroef uit het gat springt. Deze torxschroeven zijn er in roestvrijstaal, met cilinderknop en verzinkt.
De meest gebruikte Spax schroeven zijn de Spax verzinkt PK 4.0mm schroeven.

De voordelige Spax schroeven specialist

Voor een ruim assortiment Spax schroeven tegen een aantrekkelijke prijs bent u bij Schroeven-online.nl aan het juiste adres. Als u vragen heeft over de toepassing ervan, dan staan wij telefonisch voor u klaar voor al uw vragen. Bekijk snel ons assortiment.

Andere A- merken schroeven: Heco schroeven - DynaPlus schroeven - Woodies schroeven