Naar boven

TOPDRILL Glaslatschroeven

(4) (4 artikelen)
TOPDRILL

Twee keer zo sterk als RVS schroeven

Het assortiment Topdrill® schroeven bevat zelfborende TX-schroeven van RVS-410. Deze speciale roestvaststaalsoort is vervaardigd zonder toevoeging van nikkel. Hierdoor kan dit materiaal, door middel van verhitting, nagehard kan worden. Hierdoor zijn deze schroeven net zo sterk als gehard stalen schroeven en daarmee zijn ze tot wel twee keer zo sterk als RVS schroeven. Nooit meer schroeven die afbreken tijdens het indraaien.

Doordat er geen nikkel in deze RVS-soort is verwerkt blijft de roestwerendheid ten op zichte van RVS A2 wel ietsjes achter. De TX-drive op de schroeven zorgt voor een optimale krachtoverbrenging van de bit op de schroef. De boorpunt aan de schroef voorkomt splijten van het hout en zorgt ervoor dat voorboren in de meeste gevallen overbodig is. De freesribben onder de kop zorgen ervoor dat de schroef netjes in het hout verzinkt.

Meer over Topdrill

Wij bieden jou een grote voorraad zodat je zo snel mogelijk aan de slag kan. Bestel op werkdagen voor 16:00u dan wordt het dezelfde dag verzonden!

Voor een ruim assortiment Topdrill schroeven tegen een aantrekkelijke prijs ben je bij ons aan het juiste adres.

Als je vragen hebt over Topdrill schroeven, staan wij telefonisch voor jou klaar voor al je vragen.


Neem contact met ons