Naar boven

Woodies Ultimate schroeven kopen bij Schroeven-Online

Woodies schroeven

Woodies Ultimate schroeven kopen

Kies als professional voor de juiste schroeven en gebruik Woodies Ultimate schroeven.

Voor alle klussen die een mooi en professioneel eindresultaat verlangen zijn er Woodies Ultimate schroeven. De schroeven zijn zo gemaakt dat het voorboren van hout vaak niet nodig is, en dat de kans op houtsplijten zo klein mogelijk is. De schroeven zijn meer dan geschikt voor de professionele klusser omdat zij gebruikt kunnen worden voor bijna alle houtsoorten.

Direct naar: Woodies Ultimate RVS schroeven | Woodies Ultimate Verzinkte schroeven | Woodies RVS vlonderschroeven

Daarom koop je Woodies Ultimate schroeven bij Schroeven-Online

Door Woodies Ultimate schroeven online te kopen kan jij je meer richten op de klus. Wij hebben een uitgebreid aanbod van Woodies Ultimate schroeven en ook een grote voorraad. Onze specialisten staan altijd voor je klaar om de juiste Woodies Ultimate schroef te kiezen en wanneer je voor 17.30 besteld zorgen wij ervoor dat je de schroeven morgen in huis hebt.

Gratis schroefbit in iedere doos Woodies schroeven

In ieder doosje Woodies Ultimate schroeven treft u één gratis schroefbit aan. Hierdoor heeft u altijd een nieuw bitje voor iedere doos schroeven. Grijp nooit mis met een verkeerd bitje, altijd het juiste bitje in de doos! Alle Woodies Ultimate schroeven zijn voorzien van een extra diepe Torx indruk, maximale grip op Woodies schroeven
  • Woodies schroeven zijn voorzien van freesribben onder de kop: voor beter verzinking in hout
  • Door de schachtribben en de speciale schroefdraad worden de Woodies schroeven gemakkelijker en sneller in het hout ingedraaid.
  • Alle Woodies schroeven zijn voorzien van een extra diepe torx indruk, maximale grip op de schroeven!
​Als schroevenspecialist helpen wij u  graag bij het uitzoeken van de juiste Woodies Ultimate schroeven voor jouw klus. 
Contact

Waarom Woodies schroeven kopen?

Woodies Ultimate schroeven kopen Woodies schroeven staan bekend om de professionele eigenschappen, waaronder de bekende ''snijpunt''. Door deze unieke snijpunt schroeft u Woodies schroeven zonder voor te boren in bijna ieder houtsoort. De snijpunt grijpt de schroef eerder in het hout, zo wordt de kant op splijten bij het indraaien van de Woodies schroeven sterk verminderd. Woodies schroeven zijn (bijna) allemaal voorzien van deeldraad met schachtribben, dit maakt het inschroeven makkelijker en verminderd de spanning op de schroef.

Woodies schroeven zijn net als DynaPlus schroeven, Heco schroeven en Spax schroeven dé professionele schroeven. De professionele houtverwerker kiest voor Woodies schroeven, altijd een gratis bitje in iedere doos en topkwaliteit tegen zeer scherpe prijzen. Tevens zijn de dozen extra sterk uitgevoerd, de klep aan de voorkant bied genoeg ruimte om een volle hand schroeven te kunnen pakken. Bij ieder product Woodies schroeven staat netjes vermeld hoeveel inhoud een overdoos heeft, zo besteld u gemakkelijk een overdoos. Zo geniet u van extra korting!

Woodies schroeven, mét SHR keurmerk

De Woodies Ultimate schroeven zijn voorzien van SHR keurmerk, hét keurmerk voor de houtverwerkende industrie.

Bij Schroeven-online vindt u een compleet aanbod Woodies schroeven verzinkt en Woodies schroeven RVS.