Klantenservice

Welkom bij Schroeven-online.nl

Schroeven-online.nl is aangesloten bij Stichting Webshop keurmerk!

  


Jouw tevredenheid is ons uitgangspunt, daarom is onze klantenservice van groot belang. Het gaat immers niet om ons, het gaat om jouw. Mocht je vragen hebben over een product, of misschien een klacht, dan horen wij dit graag! Misschien wil je  iets retourneren of heb je een ingewikkelde bestelling, een belletje is zo gedaan. Ook voor vragen over de producten kun je bij ons terecht, het team van schroeven-online.nl is goed opgeleid en kan je van deskundig advies voorzien. Zo heb je niet alleen wat aan ons bij aankoop van een product, maar ook daarna.


Openingstijden klantenservice

Maandag t/m vrijdag: 08:30 – 17.00
Zaterdag en zondag: gesloten


Contact

Schroeven-online.nl
Keskesweg 17
5721 WS Asten
T +31(0)575 520 690
E info@schroeven-online.nl
Of chat met ons!


Retourneren

U heeft een bedenkperiode van 90 dagen om zonder opgaaf van redenen het product  te retourneren, ingaande op de dag van ontvangst van het product. Voor het retourneren van de bestelling zijn de retourkosten voor uw eigen rekening.

Retouren hoeft u niet vooraf kenbaar te maken bij ons.

 

Wanneer u het pakket retour stuurt graag de pakbon of kopie van de factuur toevoegen aan het pakket. Ten alle tijden moet tenminste het ordernummer duidelijk vermeld staan.

U mag het pakket zenden naar ons retouradres:

 

Schroeven-Online- Warehouse

Keskesweg 17

5721 WS Asten

Nederland

 

Zodra wij u retour ontvangen zullen wij er naar streven deze binnen 5 werkdagen te verwerken. De terugbetaling zal vervolgens geschieden op de zelfde wijze waarmee u heeft aangekocht.

Mocht u binnen 10 werkdagen u geld nog niet reour hebben ontvangen? Dan horen wij dit graag.

Gevolgen van de herroeping
Als u de overeenkomst herroept, ontvangt u alle betalingen die u tot op dat moment heeft gedaan, inclusief leveringskosten (met uitzondering van eventuele extra kosten ten gevolge van uw keuze voor een andere wijze van levering dan de door ons geboden goedkoopste standaard levering) onverwijld en in ieder geval niet later dan 14 dagen nadat wij op de hoogte zijn gesteld van uw beslissing de overeenkomst te herroepen, van ons terug. Wij betalen u terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee u de oorspronkelijke transactie heeft verricht.

Wij mogen wachten met terugbetaling tot wij de goederen hebben terug gekregen, of u heeft aangetoond dat u de goederen heeft teruggezonden, al naar gelang welk tijdstip eerst valt. Wij stellen het op prijs als u de goederen ongebruikt en onbeschadigd retour zendt. Mochten de goederen gebruikt/beschadigd zijn dan bent u alleen aansprakelijk voor de waardevermindering van de goederen die het gevolg is van het gebruik van de goederen, dat verder gaat dan nodig is om de aard, de kenmerken en het werking van de goederen vast te stellen.

Uitgezonderd van het herroepingsrecht is een consumentenkoop die ziet op de levering van:
- volgens specificaties van de consument vervaardigde producten, die niet geprefabriceerd zijn en die worden vervaardigd op basis van een individuele keuze of beslissing van de consument, of die duidelijk voor een specifieke persoon bestemd zijn. Met het toepassen van het herroepingsrecht vervalt niet uw eventuele betaalverplichting. U zult wel binnen de gestelde termijn moeten betalen. 

 


Klachtenafhandeling

Het is natuurlijk vervelend als je een klacht hebt over de dienstverlening zoals je die ervaren hebt. Toch vragen wij je vriendelijk om je klacht via de e-mail aan de afdeling klantenservice te sturen.
Onze medewerkers van de afdeling klantenservice zullen de klacht bekijken en proberen naar ieders tevredenheid de klacht op te lossen. Onze gegevens:

Schroeven-online.nl
Keskesweg 17
5721 WS Asten
T +31(0)575 520 690
info@schroeven-online.nl

Na ontvangst van jouw klacht ontvang je van ons een bevestiging. Wij zullen jouw klacht binnen 14 dagen na ontvangst beantwoorden, mocht het meer tijd nodig hebben dan zullen wij je hiervan op de hoogte stellen. Mocht je hier geen prijs op stellen, dan kun je altijd contact opnemen met Stichting Webshop Keurmerk waar Schroeven-online.nl bij is aangesloten

Je kunt ook een bericht sturen via het contactfomulier, we nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op.

Contactformulier

Contactformulier