Lekkage? Nu EXTRA voordelig Bison Rubber Seal. Bestel hier

Sluiten

Over Schroeven-online.nl | al 21 jaar specialist in schroeven

Even voorstellen...

''Wij zijn al meer dan 21 jaar de specialist in schroeven én bevestigingsmateriaal''

Schroeven-online B.V. is volledig gespecialiseerd in A-Merken zoals STARK- Spax- Heco, Woodies- en DynaPlus schroeven. Naast dit gigantische assortiment schroeven bieden wij je ook een zeer breed assortment pluggen, ijzerwaren, lijmen & kitten en boren.

Naast onze fysieke bouwmarkt waarmee wij al meer dan 21 jaar actief zijn in de regio Zutphen, zijn wij in 2012 gestart met de webshop Schroeven-online.nl. Na een aantal jaren al landelijk succes te hebben geboekt met ons gigantisch aanbod schroeven hebben wij in juli 2016 een volledig nieuwe webshop laten bouwen. Hierbij hebben wij dírect onze kansen gegrepen en zijn wij de landsgrenzen over gegaan. Naast Schroeven-online.nl bestellen onze zuiderburen op Schroeven-online.be. Ook deze webshop is volledig gespecialiseerd en kan men vanaf nu óók in België genieten van onze expertise, deskundigheid en het ruime aanbod bevestigingsmaterialen.

Schroeven-online.nl & schroeven-online.be, dé schroeven specialist in Nederland én België


U kunt natuurlijk zeer gemakkelijk al uw producten online bestellen bij Schroeven-online.nl, maar u kunt natuurlijk ook zes dagen per week bij ons terecht om uw producten direct af te halen. U hoeft niets aan te betalen, u betaalt gewoon per pin of contant in onze bouwmarkt. Gelieve de bestelling voor afhalen online te plaatsen, dan hoeft u niet te wachten. Wordt het toch even wachten, dan staat de koffie natuurlijk klaar.

Service en betrouwbaarheid

Tevreden klanten is waar alles om draait bij Schroeven-online.nl. Onze medewerkers staan 5 dagen per week voor u klaar om om u de beste bevestigingsmaterialen te adviseren. U kunt ons bereiken per email, telefoon, WhatsApp en social media.

Bij Schroeven-online.nl kunt u veilig winkelen en betalen. Om dit te bevestigen, werken we samen met verschillende partners.
Bij The Feedback Company vindt u de beoordelingen van veel klanten die u voor waren.

Daarnaast is Schroeven-online.nl aangesloten bij Stichting Webshop Keurmerk die garant staat voor veilig en betrouwbaar winkelen op Internet. Bekijk voor meer informatie onze pagina over Stichting Webshop Keurmerk.


99% van de klanten beveelt ons bedrijf aan, met een gemiddelde beoordeling van 10/10, daar zijn we natuurlijk hartstikke trots op! Het service niveau wat wij hanteren ligt vele malen hoger dan andere online aanbieders, iedere dag gaan wij deze uitdaging weer aan!

De belangrijkste redenen om voor schroeven-online te kiezen

√ Zeer scherpe prijzen
√ Snelle levering, voor 17:30 uur besteld = vandaag verstuurd
√ Perfecte service
√ Ruime voorraad en een zeer compleet assortiment
√ Deskundige klantenservice