Naar boven
AR-Coating schroeven kopen bij Schroeven-online

AR-Coating schroeven

Speciaal voor buiten DynaPlus AR-Coating schroeven

Dynaplus buiten schroeven | DynaPlus AR-Coating schroeven

Schroeven die u gebruikt tijdens het klussen in de tuin moeten aan heel wat eisen voldoen. Natuurlijk moeten ook deze schroeven sterk zijn, en makkelijk indraaien maar het is ook erg belangrijk dat de schroeven niet snel roesten. Speciaal voor buiten zijn er daarom DynaPlus AR-Coating schroeven, door de anti-roest coating slijten de schroeven minder snel en dit levert een duurzaam resultaat op.

AR-Coating schroeven gebruiken

Bij het klussen in tuin is het belangrijk dat u de juiste schroeven kiest. Hiermee gaat het klussen niet alleen gemakkelijker maar bent u ook verzekerd van een mooi en duurzaam eindresultaat. AR-Coating schroeven zijn speciaal ontwikkeld voor het gebruik in de tuin, waarbij de schroeven alle weersomstandigheden moeten doorstaan. De AR-Coating zorgt ervoor dat de schroeven niet roesten, en dat het hout niet aangetast wordt, zo bent u langer verzekerd van een sterke houtverbinding.
​Het gebruiken van AR-Coating schroeven wordt nog makkelijker door de  speciale cross-section punt. Hiermee is het voorboren van hardhout veelal niet meer nodig en hoeft u er niet bang voor te zijn dat het hout splijt.

De voordelen van DynaPlus AR-Coating schroeven

Wanneer u op zoek bent naar een schroef die niet roest kunt u natuurlijk kiezen voor een schroef van roestvrij staal. Toch bieden AR-Coating schroeven nog een aantal voordelen ten opzichte van RVS schroeven.
​Het eerste voordeel is de prijs, de goedkope AR-Coating schroeven zijn in aanschaf minder duur dan rvs schroeven wat de kosten van uw project flink verlaagd. Naast de prijs is ook het materiaal van AR-Coating schroeven sterker. De schroeven worden gemaakt van een gehard staal en zijn daarom makkelijker in te draaien, wanneer u een bijpassende DynaPlus bitset gebruikt is de kans op breken van de schroeven minimaal.

​AR-Coating schroeven kopen is nu extra voordelig met onze combi deal! Tijdelijk krijgt u een DynaPlus bitset cadeau bij de aankoop AR-Coating schroeven. Bekijk de combi deal hier.

​Als schroevenspecialist helpen wij u natuurlijk graag bij het uitzoeken van de juiste schroeven voor uw klus. Ook over AR-Coating schroeven geven wij u graag advies. 
Contact

AR-Coating schroeven, de beste schroeven voor Douglas hout!

  • Zeer lage indraaiweestand door een speciale geometrie
  • Gepatenteerde draadvorm voorkomt splijten van het hout
  • Parabolische boorpunt
  • Zeer hoge uittrekweerstand
  • Unieke plaatsing van freesribben onder de kop
  • Unieke draadvorm voor snel inschroeven.