Naar boven

Beslagschroeven

Speciaal ontwikkelde beslagschroeven voor het bevestigen van scharnieren en beslag op binnen-, en buitendeuren. De kopdiameter van deze beslagschroeven zijn ook kleiner als een universele schoef. De schroefkop is in tegenstelling tot onze andere schroeven uitgevoerd zonder freesribben, dit voor een mooiere verzinking in de schroefgaten van een scharnier.

  • Sterke en flexibele schroeven
  • Zonder freesribben, mooie verzinking in scharnieren
  • Verzinkt en AR-Coating beschikbaar

Waarom beslagschroeven?

Wilt u beslag en scharnieren bevestigen op uw deuren of ramen? Dan kunt u het beste gebruik maken van beslag schroeven. Deze schroeven zijn speciaal hiervoor ontwikkeld en hebben een kleinere kop dan de universeelschroeven. Ook zijn beslag schroeven niet voorzien van fleesribben. Samen met de kleinere kop zorgt dit ervoor dat de schroeven mooier verzinken in de schroefgaten van het scharnier of beslag. Deze schroeven zijn voor zowel binnen als buiten geschikt. Let er wel op dat u voor buiten gebruik maakt van veiligheidsbeslag.

DynaPlus beslagschroeven goedgekeurd voor gebruik in veiligheidsbeslag

Deze DynaPlus beslagschroeven zijn SKH gekeurd en daarmee goedgekeurd voor gebruik in veiligheidsbeslag.

Afhankelijk van het type beslag of scharnier kiest u voor beslagschroeven Ø 4.0 x 40 of beslagschroeven Ø 4.5 x 40.

In een RVS kogelscharnier of gebruikt u natuurlijk de beslagschroeven Ø 4.0 x 40 AR Coating of de dikkere variant die een Ø 8.0 mm kopdiamter heeft, beslagschroeven Ø 4.5 x 40 mm AR Coating. Deze Coating beslagschroeven van DynaPlus zijn Silver gekleurd, deze passen exact bij een rvs scharnier of beslag, door de anti roest coating zijn ze roestwerend.