Naar boven

STARK RVS Schroeven

(20) (20 artikelen)


“Creeër sterker, met STARK 


  • Gratis schroefbit in iedere doos
  • Snijpunt T17, voorkomt splijten hout
  • Alle afmetingen T20 drive, één torx aansluiting
  • Hoogwaardige kwaliteit voor de vakman en professional


STARK is een professioneel Nederlands schroeven merk, dé perfecte schroeven voor de vakman en professional. Optimaal schroefgemak, snelle start dankzij de snijpunt en gemaakt van hoogwaardige kwaliteit staal. Topkwaliteit schroeven, optimaal schroefgemak en vriendelijk in gebruik, dat zijn de spaanplaatschroeven van STARK. De diepe TX-drive zorgt voor maximale grip tijdens het inschroeven, te verwerken in verschillende soorten bouwstoffen.

Maak kennis met de ruime collectie schroeven bij Schroeven Online!

Breng je idee tot leven

Met de schroeven van Stark breng je elk idee wat je hebt tot leven, de perfecte houtschroeven voor proffesioneel gebruik en doe het zelfer. Maak de mooiste creaties en ben trots op wat je maakt, je zult verstelt staan van wat er allemaal mogelijk is. 


Meer bij Schroeven Online, bij ons kun je ook terecht voor kwaliteits tuinbewaterings producten van het merk VERTO, onmisbaar voor de tuinman! Ervaar het nu zelf! Nieuwe producten bij Schroeven Online: Bekijk nu snel het complete aanbod Verf en beits en Verfgereedschap. 

 

 

Sorteren
STARK SPAANPLAATSCHROEVEN RVS-A2 PK TX-20 4.5X40/24 200 ST STARK SPAANPLAATSCHROEVEN RVS-A2 PK TX-20 4.5X40/24 200 ST € 15,49
Bestellen
Toevoegen

STARK RVS Schroeven