Naar boven

SPAX Schuttingschroeven

(9) (9 artikelen)

 

SPAX schuttingschroeven met lenskop

SPAX schuttingschroeven bestellen doe je heel gemakkelijk bij Schroeven Online. Al onze SPAX schuttingschroeven zijn direct uit voorraad leverbaar, dus wanneer je op werkdagen voor 16:00 je bestelling plaatst, worden ze dezelfde dag verzonden.

Onze SPAX schuttingschroeven met lenskop zijn perfect geschikt voor het monteren van schuttingen, tuinplanken en rabatdelen. Dankzij de boorpunt zijn deze schuttingschroeven heel makkelijk in elke houtsoort te draaien. Ga je in hardhout schroeven, dan is het wel raadzaam om voor te boren met een hardhoutboor. Over roesten heb je zich overigens geen zorgen te maken: deze schroeven zijn vervaardigd uit RVS A2 kwaliteit en zijn dus uitstekend geschikt voor buitengebruik. Gaa je aan de slag met steigerhout, dan hebben wij hiervoor speciale steigerhout schroeven.

 

Meer over SPAX schuttingschroeven bij je voordelige specialist

Voor een ruim assortiment SPAX schuttingschroeven tegen een aantrekkelijke prijs ben je bij ons aan het juiste adres. Als je vragen hebt over SPAX schuttingschroeven, staan wij telefonisch voor jou klaar voor al je vragen.

Neem contact met ons