Beste klant,

Is de voorraad die te selecteren is op de website onvoldoende voor uw bestelling? Neem dan via chat of mail contact met ons op voor een offerte en levertijd. 

Sluiten
Naar boven

HECO Spaanplaatschroeven

(270) (270 artikelen)

RVS en verzinkt HECO TOPIX-PLUS en UNIX-PLUS spaanplaatschroeven

Hier vind je een uitgebreid assortiment HECO TOPIX-PLUS en UNIX-PLUS schroeven die aan het voorste schroefdraadgedeelte voorzien zijn van vertande schroefdraad. Door extra glijcoating zijn er zeer geringe inschroefdraaimomenten mogelijk. Bovendien kunnen er hoge trekbelastingen worden overgebracht. Deze universele HECO TOPIX-PLUS schroeven zijn voor gebruik in heel veel materialen zoals hout, plaatmateriaal, metaal en kunststof platen.

 
Heco Topix Plus de schroef van de toekomst
HECO-TOPIX®-plus is een echte schroef highlight en verenigt gebundelde technologische knowhow en veel concrete voordelen voor de gebruiker in één type schroef. Het geheim: voor HECO-TOPIX®-plus hebben wij de beste eigenschappen uit vier HECO-assortimenten bij elkaar gebracht!

Met de innovatieve eigenschappen HECO-Drive, GripFit, MagicClose, PerfectPitch, een nieuw, uniform bitmaat concept en hoogwaardige systeemtoebehoren is HECO-TOPIX®-plus de perfecte schroef voor nagenoeg alle toepassingen. U profiteert´niet alleen van de grote technologische voorsprong, maar vooral van eenvoudig monteren en optimale prestaties.

Sorteren
HECO-TOPIX-plus A2 Schroeven 4,0 x 40, platverzonken kop, Pozi-Drive, VVD, 200 st. HECO-TOPIX-plus A2 Schroeven 4,0 x 40, platverzonken kop, Pozi-Drive, VVD, 200 st. € 21,99
Bestellen
Toevoegen

Meer over HECO spaanplaatschroeven bij jouw voordelige specialist

Voor een ruim assortiment HECO spaanplaatschroeven tegen een aantrekkelijke prijs ben je bij ons aan het juiste adres. Als je vragen hebt over HECO spaanplaatschroeven, staan wij telefonisch voor jou klaar voor al je vragen.

Neem contact met ons