Naar boven
  • Vandaag in huis Bestel voor 11:30 u
  • Gratis bezorging Vanaf €100
  • 10% korting Voor zakelijke klanten
  • Dé schroeven specialist

Steigerhout schroeven

DynaPlus steigerhout schroeven

Onze DynaPlus steigerhout schroeven zijn bij uitstek geschikt voor het schroeven in zowel gebruikt als nieuw steigerhout. Deze steigerhoutschroeven hebben een gepatenteerde draadvorm, die het splijten van het splijten van het hout voorkomt. Ze hebben zeer hoge uittrek weerstand, roesten niet en zijn zelfs sterker dan RVS steigerhoutschroeven. DynaPlus steigerhoutschroeven zijn dan ook ideaal voor binnen- en buitengebruik. We adviseren wel om altijd voor te boren met behulp van een verzinkboor (souverinboor).
DYNAPLUS steigerhoutschroeven 5 x 50 mm T20 AR-COATING DEELDRAAD 200 ST. DYNAPLUS steigerhoutschroeven 5 x 50 mm T20 AR-COATING DEELDRAAD 200 ST. € 16,00
Meer info
Toevoegen
DYNAPLUS steigerhoutschroeven 5 x 60 mm T20 AR-COATING DEELDRAAD 200 ST. DYNAPLUS steigerhoutschroeven 5 x 60 mm T20 AR-COATING DEELDRAAD 200 ST. € 18,70
Meer info
Toevoegen
Steigerhout verzinkboor/ souverinboor 4 mm 1 st. Steigerhout verzinkboor/ souverinboor 4 mm 1 st. € 8,19
Meer info
Toevoegen

Steigerhout schroeven binnen 24 uur in huis!

Bij Schroeven-online.nl bestelt u de juiste steigerhout schroeven voor 16:30 uur en u ontvangt ze de volgende werkdag (ook op zaterdag). Wilt u het liever afgeleverd hebben op een postagentschap van PostNL bij u op de hoek  van de straat is dat ook geen enkel probleem.

Ons assortiment steigerhout schroeven

Schroeven-online.nl levert de meest gangbare maatvoeringen van steigerhoutschroeven: Heeft u snel nieuwe steigerhoutschroeven nodig? Geen probleem! Wanneer u vandaag bij ons voor 16:30 uw bestelling plaatst, heeft u uw steigerhout schroeven de volgende dag al in huis. Daarbij profiteert u bij ons van een gratis verzending bij bestellingen vanaf 100 euro. En dat is natuurlijk mooi meegenomen!