Lekkage? Nu EXTRA voordelig Bison Rubber Seal. Bestel hier

Sluiten
Naar boven

HECO tellerkopschroeven

(0) (0 artikelen)

Bij Schroeven Online vindt je een groot assortiment tellerkopschroeven van het merk HECO. De tellerkopschroeven worden ook wel houtbouwschroeven of constructieschroeven genoemd. De schroeven zijn bedoeld voor het fixeren van houtconstructies. Bij het bouwen van bijvoorbeeld tuinhuisjes, pergola's, overkappingen en priëlen. De A-kwaliteit schroeven zijn speciaal ontwikkeld om houten balken aan elkaar te schroeven (verbindingsschroeven) en dragende houtconstructies te plaatsen. Voor het plaatsen van schuine houtverbindingen, zoals bij het plaatsen van schuine daken, adviseren we om gebruik te maken van de HECO constructieschroeven.

HECO tellerkopschroeven

Tellerkopschroeven hebben een groot draagvlak

De HECO tellerkopschroeven hebben een extra grote (teller)kop. Hierdoor hebben de schroeven een groter draagvalk en fungeren de schroeven als een klem op de houten balken naar elkaar te drukken. Ideaal voor het plaatsen van dragende houtconstructies. De tellerkopschroeven draait u in het hout met een T40 torx bitje.

Er zijn geen resultaten gevonden voor de zoekopdracht.
Verder winkelen

Meer over HECO Tellerkopschroeven bij je voordelige specialist

 

Wij bieden je een grote voorraad en de garantie dat u het binnen 24 uur thuisbezorgd krijgt, zodat je meteen aan de slag kan. Bestel voor 11:30u dan vandaag in huis!

Voor een ruim assortiment HECO Tellerkopschroeven tegen een aantrekkelijke prijs ben je bij ons aan het juiste adres.

Als je vragen hebt over HECO Tellerkopschroeven, staan wij ook telefonisch voor je klaar.

Neem contact met ons op