Naar boven

Houtdraadbouten

Wat zijn Houtdraadbouten?

Houtdraadbouten hebben een zeskantige kop die vastgedraaid kunnen worden met behulp van een steek- of ringsleutel. Er zijn zowel RVS houtdraadbouten als verzinkt houtdraadbouten verkrijgbaar bij Schroeven Online. Het voordeel van deze bouten is dat ze zwaar belast kunnen worden. Ze zijn zeer geschikt om bepaalde tuinhout constructies te monteren. Daarnaast is het onder andere mogelijk om met deze bouten een cv radiator op te hangen en een balk vast te zetten in een betonnen vloer.

Toepassingen van een houtdraadbout

Houtdraadbouten zijn bij uitstek geschikt voor zeer zware belastingen. Hierbij kunt u denken aan het ophangen van radiatoren, het monteren van een massief houten tafel, het verankeren van balken aan het plafond of het bevestigen van tuinhout constructies. Houtdraadbouten zijn bij uitstek geschikt voor toepassingen in hout, maar wanneer ze met een plug worden gecombineerd, zijn ze ook prima te gebruiken in beton. Uiteraard leveren wij ook de bijbehorende pluggen van Fischer voor uw houtdraadbouten.

Houtdraadbouten kopen

Bij Schroeven-online.nl bestelt u houtdraadbouten tegen de meest aantrekkelijke prijzen. Daarbij profiteert u bij bestellingen vanaf 100 euro van een gratis verzending. En dat is natuurlijk altijd mooi meegenomen!