Naar boven

Houtdraadbouten en houtbouten

(150) (150 artikelen)


RVS en verzinkte houtdraadbouten

Houtdraadbouten hebben een zeskantige kop die vastgedraaid kunnen worden met behulp van een steek- of ringsleutel. Wij hebben zowel RVS houtdraadbouten als verzinkte houtdraadbouten in ons assortiment. Het voordeel van onze bouten is dat ze zwaar belast kunnen worden, oersterk. Ze zijn zeer geschikt om bijvoorbeeld tuinhout constructies te monteren of houten meubelen en dakplaten. Daarnaast is het onder andere mogelijk om met deze bouten een cv radiator op te hangen en een balk vast te zetten in een betonnen vloer.

SNEL VINDEN: Houtdraadbouten M6 | Houtdraadbouten M8 | Houtdraadbouten M10 | Houtdraadbouten M12 | Houtdraadbouten M16 | Houtdraadbouten RVS | Houtdraadbouten 200mm

POPULAIRE MATEN: M6 M8 M10 M12 M16

Kies een categorie
Sorteren
Zwarte Houtdraadbouten BlackLine DIN603 M8 x 50 mm Deltacoll 25 st. Zwarte Houtdraadbouten BlackLine DIN603 M8 x 50 mm Deltacoll 25 st. € 12,29 € 8,29
Bestellen
Toevoegen

Meer over houtdraadbouten

Toepassingen van een houtdraadbout

Houtdraadbouten zijn bij uitstek geschikt voor zeer zware belastingen. Hierbij kun je denken aan het ophangen van radiatoren, het monteren van een massief houten tafel, het verankeren van balken aan het plafond of het bevestigen van tuinhout constructies. Houtdraadbouten zijn bij uitstek geschikt voor toepassingen in hout, maar wanneer ze met een plug worden gecombineerd, zijn ze ook prima te gebruiken in beton. Uiteraard leveren wij ook de bijbehorende pluggen van Fischer voor uw houtdraadbouten.

Voor een ruim assortiment houtdraadbouten tegen een aantrekkelijke prijs ben je bij ons aan het juiste adres. Als je vragen hebt over houtdraadbouten, staan wij telefonisch voor jou klaar voor al je vragen.

Neem contact met ons