Naar boven

Slotbouten

Verzinkte slotbouten & RVS slotbouten

Een slotbout is een speciale bout, welke voorzien is van een gladde ronde kop, waaronder zich een vierkant deel en schroefdraad bevind. Slotbouten worden vastgedraaid met een moer, en zorgen voor een zeer stevige bevestiging – ze kunnen uitsluitend vanaf de kant van de moer losgedraaid worden. Schroeven-online.nl heeft een ruim assortiment slotbouten in verschillende formaten, zowel verzinkt als van RVS slotbouten kopen.

Bij Schroeven-online.nl kunt u uw slotbouten tegen zeer aantrekkelijke prijzen online bestellen. Daarbij zijn al onze slotbouten direct uit voorraad leverbaar. Wanneer u vandaag voor 16:30 uw bestelling in onze webshop plaatst, heeft u uw slotbouten morgen al in huis!

Toepassingen van slotbouten

Slotbouten worden voornamelijk gebruikt bij diverse soorten houten constructies, maar kunnen ook in metaal worden gedraaid. Dankzij de verschillende formaten in ons assortiment zijn de slotbouten geschikt voor het bouwen van onder andere speeltoestellen, tuinhuisjes en kapconstructies. Daarbij zijn onze slotbouten leverbaar in verschillende soorten verpakkingen.