Beste klant,

Is de voorraad die te selecteren is op de website onvoldoende voor uw bestelling? Neem dan via chat of mail contact met ons op voor een offerte en levertijd. 

Sluiten
Naar boven

Pluggen kopen online

(120 artikelen)

 

De beste pluggen online kopen

Pluggen koop je met het grootste gemak online bij dé speclialist! Pluggen in alle mogelijke uitvoeringen voor de doe-het-zelver koop je online bij dé schroeven & pluggen specialist! Goedkoop, maar wel van de beste kwaliteit.

 

Kies je pluggen

Kies een categorie
Voor jou geselecteerd. Bestsellers op onze webshop!
Sorteren
FISCHER DUOPOWER pluggen 5x25 100 st. FISCHER DUOPOWER pluggen 5x25 100 st. € 4,49
Bestellen
Toevoegen
FISCHER DUOPOWER pluggen 6x30 100 st. FISCHER DUOPOWER pluggen 6x30 100 st. € 7,49
Bestellen
Toevoegen
FISCHER DUOPOWER pluggen 6x50 extra lang 100 st. FISCHER DUOPOWER pluggen 6x50 extra lang 100 st. € 13,29
Bestellen
Toevoegen
FISCHER DUOPOWER pluggen 12x60 25 st. FISCHER DUOPOWER pluggen 12x60 25 st. € 7,49
Bestellen
Toevoegen
FISCHER pluggen nylon SX5 100 st. FISCHER pluggen nylon SX5 100 st. € 3,99
Bestellen
Toevoegen
FISCHER pluggen nylon SX6 100 st. FISCHER pluggen nylon SX6 100 st. € 6,29
Bestellen
Toevoegen
FISCHER pluggen nylon SX10 50 st. FISCHER pluggen nylon SX10 50 st. € 8,29
Bestellen
Toevoegen
FISCHER nagelpluggen/ slagpluggen 6 x 60 mm 50 st. FISCHER nagelpluggen/ slagpluggen 6 x 60 mm 50 st. € 8,29
Bestellen
Toevoegen

Meer over pluggen

Werking van pluggen

Schroefpluggen werken volgens een simpel maar doeltreffend principe. Wanneer je met niet- elastisch materiaal werkt en een schroef wil aanbrengen, zal dit niet altijd lukken, doordat er te veel speling ontstaat tussen het geboorde gat en de schroef. Om dit te voorkomen plaatst u een plug, waarna u de schroef erin draait, vervolgens zet de plug uit waardoor er een hoge druk ontstaat en de schroef stevig vast zit in het materiaal.

Soorten schroefpluggen

Er zijn verschillende soorten pluggen, er zijn pluggen met injectie verankering die tegen de hoogste druk kunnen.

De nagelpluggen zijn pluggen die voor extra gebruiksgemak zorgen en voorkomen dat de plug vroegtijdig uitzet. Het handige aan de nagelplug is ook dat het makkelijk te demonteren of te verstellen is. Dan zijn er nog gipskartonpluggen, speciaal voor gipskarton.

Hollewandpluggen speciaal voor holle wanden die spreidende armen hebben en contact hebben met een groter oppervlakte voor een grote krachtenafdracht. Daarnaast kan er meerdere malen mee gemonteerd of gedemonteerd worden, het zijn dus duurzame pluggen.

De S pluggen zijn voornamelijk goed voor hout en spaanhout en zelfborende schroeven. De S plug is gemaakt van nylon en is een spreidplug.

De SX plug garandeert maximale grip en zorgt ervoor dat de plug niet met de schroef meedraait. De universele plug maakt het mogelijk om in alle verankeringsondergronden te werken. Deze plug is voor elke muur te gebruiken en draait niet mee met de schroef, wat ervoor zorgt dat het fijn werken is met de universele plug. Dan zijn er nog de kozijnpluggen die uiteraard speciaal zijn voor kozijnen.

Ten slotte zijn er nog speciale pluggen die speciaal voor één doel zijn gemaakt, bijvoorbeeld voor wastafelbevestiging. Een schroefplug is de beste oplossing om ervoor te zorgen dat uw schroeven stevig verankerd zitten. Bij de aankoop van schroefpluggen is het van belang dat het van degelijke kwaliteit is, anders wordt het lastig met het demonteren of opnieuw monteren.
Voor een ruim assortiment pluggen tegen een aantrekkelijke prijs ben je bij ons aan het juiste adres. Als je vragen hebt over pluggen, staan wij telefonisch voor jou klaar voor al je vragen.

Neem contact met ons