Beste klant,

Is de voorraad die te selecteren is op de website onvoldoende voor uw bestelling? Neem dan via chat of mail contact met ons op voor een offerte en levertijd. 

Sluiten
Naar boven

Anti inbraakschroeven

(2) (2 artikelen)

Anti inbraakschroeven voor anti inbraak

Anti-inbraakschroeven zijn speciale schroeven die maar in één richting gedraaid kan worden. Door de One-Way schroefkop kunnen anti inbraakschroeven niet terug gedraaid worden. Deze schroeven kunnen met normaal gereedschap ingedraaid worden. Anti inbraakschroeven worden vaak bij inbraakbeveiliging gebruikt. Bij Schroeven-online vindt u diverse soorten en maten anti inbraakschroeven.

Anti diefstelschroeven verwijderen

Het verwijderen van anti inbraakschroeven gaat niet zomaar, dat zou ook heel vreemd zijn. U kunt het beste proberen om een sleuf in de kop te slijpen, bijvoorbeeld met een Multi Tool of Dremel. Zo kunt u met een sleufkopschroevendraaier proberen om de anti inbraakschroeven te verwijderen.

Advies nodig over anti-inbraakschroeven?


Anti diefstal schroeven bestellen

Anti-diefstalschroeven zijn schroeven die speciaal ontworpen zijn om inbraak te voorkomen. Deze schroeven hebben een uniek ontwerp dat voorkomt dat ze gemakkelijk losgedraaid kunnen worden met normaal gereedschap, waardoor ze een extra beveiligingslaag bieden tegen inbraakpogingen. Anti-inbraakschroeven worden vaak gebruikt om sloten, scharnieren, beveiligingsroosters en andere toegangsbeveiligingen te bevestigen. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende maten en materialen, zoals roestvrij staal en messing. Het gebruik van anti-inbraakschroeven is een eenvoudige en effectieve manier om je huis, bedrijf of eigendommen te beschermen tegen ongewenste indringers.

 


Voor een ruim assortiment anti inbraakschroeven tegen een aantrekkelijke prijs ben je bij ons aan het juiste adres.

Als je vragen hebt over anti inbraakschroeven, staan wij telefonisch voor jou klaar voor al je vragen.

Neem contact met ons