Naar boven

Gipsplaatschroeven

Gipsplaatschroeven & Gipsplaatschroeven op band

Gipsplaatschroeven zijn onmisbaar wanneer u gipsplaten gaat bevestigen. Onze zwarte gipsplaatschroeven/ snelbouwschroeven kunnen met een Philips (PH) bitje worden geschroefd, maar wanneer u er zeker van wilt zijn dan alle gipsplaatschroeven op dezelfde diepte worden ingeschroefd kunt u ook een speciale gipsplaatschroefbit gebruiken.

Schroeven-online.nl levert zowel gipsplaatschroeven met fijne draad (geschikt voor wand- en plafondsystemen met stalen profielen, metal stud), gipsplaatschroeven met grove draad (geschikt voor hout regelwerk) en Fermacell schroeven met Hi/ Lo draad (voor Fermacell en andere gipsvezelplaten). Of nu een kleine verpakking met 200 stuks of een grote verpakking met 600- of 1000 stuks nodig heeft, we hebben het allemaal op voorraad.

Gipsplaatschroeven voor proffessional en doe-het-zelver

Gipsplaatschroeven op band zijn schroeven die vast op een flexibele band zitten, deze gipsplaatschroeven worden geschroefd met behulp van een bandschroefmachine.
Gipsplaatschroeven op band met fijn draad

Bij Schroeven-online.nl bieden wij een breed assortiment gipsplaatschroeven aan, zo ook gipsplaatschroeven op band met fijne draad. Deze schroeven worden toegepast op wand- of plafond systemen met stalen profielen (metal stud).

Naast de gewone gipsplaatschroeven en gipsplaatschroeven op band met fijne draad kunt u bij Schroeven-online.nl ook terecht voor gipsplaatschroeven op band met grove draad. Deze schroeven worden toegepast met houten rachel werk, om gipsplaatschroeven te bevestigen tegen tengellatten op panlatten. Door grove draad toe te passen schroeft u de schroeven snel in houten regelwerk.

Bestel uw zwarte gipsplaatschroeven in de online shop van Schroeven-online.nl en profiteer van de scherpste prijzen en een snelle levering! Bestellingen die voor 16:30 zijn geplaatst worden de volgende dag geleverd, en bestellingen van 100 euro of meer worden bovendien gratis verzonden.
  • Scherpste prijzen
  • Voor 16:30 uur besteld is volgende dag in huis
  • Ruime voorraad gipsplaatschroeven.