Beste klant,

Is de voorraad die te selecteren is op de website onvoldoende voor uw bestelling? Neem dan via chat of mail contact met ons op voor een offerte en levertijd. 

Sluiten
Naar boven

Gipsplaatschroeven

(38) (38 artikelen)

Gipsplaatschroeven en gipsplaatschroeven op band

Gipsplaatschroeven zijn onmisbaar wanneer je gipsplaten gaat bevestigen. Onze zwarte gipsplaatschroeven/ snelbouwschroeven kunnen met een Philips (PH) bitje worden geschroefd, maar wanneer je er zeker van wilt zijn dan alle gipsplaatschroeven op dezelfde diepte worden ingeschroefd kun je ook een speciale gipsplaatschroefbit gebruiken.

We leveren zowel gipsplaatschroeven met fijne draad (geschikt voor wand- en plafondsystemen met stalen profielen, metal stud), gipsplaatschroeven met grove draad (geschikt voor hout regelwerk) en Fermacell schroeven met Hi/ Lo draad (voor Fermacell en andere gipsvezelplaten). Of nu een kleine verpakking met 200 stuks of een grote verpakking met 600- of 1000 stuks nodig heeft, we hebben het allemaal op voorraad. Gipsplaatschroeven op band zijn schroeven die vast op een flexibele band zitten, deze gipsplaatschroeven worden geschroefd met behulp van een bandschroefmachine.

 

Gipsplaatschroeven 30mm Gipsplaatschroeven 20mm

Kies een categorie
Voor jou geselecteerd. Bestsellers op onze webshop!
Sorteren
Gipsplaat schroefbit PH2 DIN 3126 2 stuks Gipsplaat schroefbit PH2 DIN 3126 2 stuks € 5,29 € 3,99
Bestellen
Toevoegen

Meer over gipsplaatschroeven bij jouw voordelige specialist

Wij bieden jou een grote voorraad en de garantie dat u het binnen 24 uur thuisbezorgd krijgt zodat je meteen aan de slag kan. Bestel voor 11:30u dan vandaag in huis!

Voor een ruim assortiment gipsplaatschroeven tegen een aantrekkelijke prijs ben je bij ons aan het juiste adres.

Als je vragen hebt over gipsplaatschroeven, staan wij telefonisch voor jou klaar voor al je vragen.

Neem contact met ons