Naar boven

Houtschroeven

(509) (509 artikelen)

Platkop, bolkop, lenskop en spaanplaatschroeven voor hout

Op zoek naar houtschroeven? Op deze pagina vindt je een uitgebreid aanbod aan houtschroeven. Deze schroeven zijn er in allerlei soorten en maten. Het is één van de meest gebruikte schroeven van onze klussers.

Houtschroeven TORX WOODIES Houtschroeven Houtschroeven 200mm

Creeër sterker, met STARK 

  • Gratis schroefbit in iedere doos
  • Snijpunt T17, voorkomt splijten hout
  • Alle afmetingen T20 drive, één torx aansluiting
  • Hoogwaardige kwaliteit voor de vakman, professional. Voor iedereen! 

 

De beste houtschroeven voor iedere klus

Assortiment houtschroeven. De beste merken voor de beste prijs!

Kies een categorie
Voor jou geselecteerd. Bestsellers op onze webshop!
Sorteren
SPAX spaanplaatschroeven TORX platkop 4 x 40 mm T20 WIROX Voldraad 200 st SPAX spaanplaatschroeven TORX platkop 4 x 40 mm T20 WIROX Voldraad 200 st € 9,39
Bestellen
Toevoegen
SPAX spaanplaatschroeven TORX cilinderkop 4,0 x 30mm T20 RVS Voldraad 200 st SPAX spaanplaatschroeven TORX cilinderkop 4,0 x 30mm T20 RVS Voldraad 200 st € 19,49
Bestellen
Toevoegen

Meer over houtschroeven bij jouw voordelige specialist


Wat zijn houtschroeven?

Houtschroeven zijn schroeven die speciaal ontworpen zijn om in hout te worden gebruikt. Ze hebben een schroefdraad die diep in het hout kan worden gedraaid om een stevige en duurzame bevestiging te bieden. Houtschroeven zijn verkrijgbaar in verschillende lengtes, diktes en kopvormen om aan verschillende toepassingen te voldoen. Sommige houtschroeven hebben een platte kop die gelijk ligt met het oppervlak van het hout, terwijl andere een bolvormige kop hebben die zichtbaar blijft nadat de schroef is bevestigd. Het gebruik van de juiste houtschroeven is belangrijk om een sterke en veilige constructie te garanderen bij het werken met hout.

Weet u al welke schroef u nodig heeft? Bestel ze dan eenvoudig en snel via deze pagina. Ben je nog niet overtuigd welke schroef de beste voor je klus is? Lees dan eens ons blog over het gebruik van houtschroeven.

Voor een ruim assortiment houtschroeven tegen een aantrekkelijke prijs ben je bij ons aan het juiste adres. Als je vragen hebt over houtschroeven, staan wij telefonisch voor jou klaar voor al je vragen.

Neem contact met ons