Beste klant,

Is de voorraad die te selecteren is op de website onvoldoende voor uw bestelling? Neem dan via chat of mail contact met ons op voor een offerte en levertijd. 

Sluiten
Naar boven

Kozijnschroeven

(27) (27 artikelen)

De kozijnschroeven van de beste merken: SPAX en RAWL

Bij Schroeven Online vindt je de alleen de beste kozijnschroeven. Deze schroeven voor kozijnen zijn van zeer hoge kwaliteit en geschikt voor zowel de hobbyist als de professionele klusser. Kozijnen zet u met deze schroeven aan metselwerk en beton vast zonder pluggen te gebruiken. Deze schroeven zorgen voor een duurzame bevestiging van kozijnen op de juiste positie. Deze schroeven zijn geschikt voor houten kozijnen en beschikken over een TORX aansluiting, zodat u de schroeven moeiteloos indraait. Kortom, een spanningsvrije afstandsmontage zonder het gebruik van pluggen.

Bij Schroeven Online hebben wij een breed assortiment aan kozijnschroeven. Hiermee willen wij inspelen op de verschillende wensen van onze klanten. Bekijk hieronder alle kozijnschroeven:

SPAX Cilinderkop SPAX Platverzonken RAWL Verzinkt

Kies een categorie
Sorteren

Meer over kozijnschroeven bij jouw voordelige specialist

 

Wij bieden jou een grote voorraad en de garantie dat u het binnen 24 uur thuisbezorgd krijgt zodat je meteen aan de slag kan. Bestel voor 11:30u dan vandaag in huis!

Voor een ruim assortiment kozijnschroeven tegen een aantrekkelijke prijs ben je bij ons aan het juiste adres.

Als je vragen hebt over kozijnschroeven, staan wij telefonisch voor jou klaar voor al je vragen.

Neem contact met ons