Beste klant,

Is de voorraad die te selecteren is op de website onvoldoende voor uw bestelling? Neem dan via chat of mail contact met ons op voor een offerte en levertijd. 

Sluiten
Naar boven

Tellerkopschroeven

(147) (147 artikelen)

DYNAPLUS, SPAX, WOODIES en ROTADRILL tellerkopschroeven AR-Coating, verzinkt en WIROX

Verzinkte schroeven met een grote tellerkop, tellerkopschroeven van DYNAPLUS, SPAX, WOODIES, ROTADRILL hierdoor heeft de tellerkopschroef een groot klembereik. Deze geel verzinkte tellerkopschroeven zijn tegenwoordig ook hele goede vervangers voor de houtdraadbouten (houtvretten), door de lengte, dikte en tellerkop is dit de edeale vervanger die gemakkerlijk met een TORX bit in te schroeven is.

DYNAPLUS AR-Coating en verzinkt tellerkopschroeven

Tellerkopschroeven worden veelal gebruikt voor houten balken en dragen constructies in de bouw. Deze DYNAPLUS tellerkopschroeven zijn vervaardigd uit verzinkt staal, sterk en reduceert het inschroefmoment.

WOODIES verzinkt tellerkopschroeven

Nieuw in het assortiment WOODIES tellerkopschroeven, kwaliteits tellerkopschroeven van A- merk WOODIES. In iedere doos WOODIES tellerkopschroeven zit altijd één gratis schroefbit. WOODIES tellerkopschroeven zijn voorzien van unieke snijpunt, dit verruimt het hout bij indraaien.

SPAX WIROX tellerkopschroeven

Nieuw in het assortiment SPAX tellerkopschroeven, kwaliteits tellerkopschroeven van A- merk SPAX. SPAX tellerkopschroeven nu met typisch SPAX golfsnedeprofiel. Door bouw- en woningtoezicht goedgekeurd.

 

Kies een categorie
Sorteren

Meer over tellerkopschroeven bij jouw voordelige specialist

Voor een ruim assortiment tellerkopschroeven tegen een aantrekkelijke prijs ben je bij ons aan het juiste adres. Als je vragen hebt over tellerkopschroeven, staan wij telefonisch voor jou klaar voor al je vragen.

Neem contact met ons