Naar boven

Schroeven voor montage TRESPA platen

(36) (36 artikelen)

TRESPA schroeven uiterst geschikt voor buiten

We hebben een groot assortiment gevelplaatschroeven voor TRESPA® en HPL platen. Deze huismerkschroeven zijn geschikt voor het monteren van TRESPA® platen, HPL platen en kunststof platen. De schroeven hebben een diameter van 4,8 mm en zijn verkrijgbaar in een lengte van 25 tot 60 mm. Verkrijbaar in verschillende RAL-kleuren, zoals beige, bruin, wit, zwart en grijs. Deze RVS schroeven zijn uiterst geschikt voor buiten.

Kies je kleur:

Antraciet RAL 7016 Beige RAL 9001 Blank Bruin RAL 8014 Grijs RAL 7012 Groen RAL 6009 Wit RAL 9010 Zwart RAL 9005

Sorteren

Meer over Schroeven voor montage TRESPA® platen bij jouw voordelige specialist

Waarom schroeven voor TRESPA® platen? 

Deze schroeven zijn erg handig als je TRESPA® platen, kunsttof platen of volkern kunststof platen wilt bevestigen. De schroeven zijn gemaakt van RVS (roestvaststaal) dus je bent er zeker van dat jouw Trespa® platen ook buiten goed bevestigd zijn. Het is belangrijk om te allen tijde voor te boren als je gebruik gaat maken van deze schroeven. De boor die je hierbij moet gebruiken is een 8.0 mm boor.

Schroeven in veel verschillende RAL-kleuren

Schroeven Online levert schroeven in een breed scala aan RAL-kleuren, waardoor je voor elke toepassing de juiste schroef kunt vinden. De schroeven voor Trespa® platen kun je in iedere gewenst RAL kleur bestellen bij Schroeven Online en worden doorgaans binnen 24 u geleverd. De schroeven zijn onder meer verkrijgbaar in de volgende RAL-kleuren: RAL 6009, RAL 7012, RAL 7016, RAL 8017, RAL 9001, RAL 9005, RAL 9010. De schroeven worden geleverd in doosjes van 100 stuks. Vanaf 3 stuks of meer ontvang je 5% korting. Bij 10 stuks of meer krijg je maar liefst 10% korting

Door de unieke coating zijn deze RVS schroeven UV-bestendig, corrosiewerend en krasvast. Om de schroeven te monteren gebruik je een T20 schroefbitje.

Voor een ruim assortiment TRESPA schroeven tegen een aantrekkelijke prijs ben je bij ons aan het juiste adres. Als je vragen hebt over TRESPA schroeven, staan wij telefonisch voor jou klaar voor al je vragen.

Neem contact met ons