Naar boven

Trespa schroeven

Trespa schroeven zijn geschikt voor het bevestigen van allerlei soorten plaatmateriaal, zowel buiten als binnen. Trespa schroeven zijn vervaardigd uit RVS en voorzien van een gekleurd epoxylaagje op de kop van de schroef. Doordat deze in verschillende kleuren leverbaar zijn, kunt u trespa schroeven nemen in dezelfde kleur als het plaatmateriaal. Zo ontstaat een mooi geheel.

Waarom Trespa schroeven?

Trespa schroeven zijn erg handig als u trespa(volkern kunststof) platen wilt bevestigen. De trespa schroeven zijn gemaakt van RVS(roest vast staal) dus u bent er zeker van dat uw trespa platen ook buiten goed bevestigd zijn.
Het is belangrijk om te allen tijde voor te boren als u gebruik gaat maken van trespa schroeven. De boor die u hierbij moet gebruiken is een 8.0 mm boor.

Trespa schroeven in iedere gewenste RAL kleur

Schroeven-online.nl levert trespa schroeven in een breed scala aan RAL kleuren, waardoor u voor elke toepassing de juiste trespa schroef kunt vinden. Alle trespa schroeven uit ons assortiment zijn kwaliteits schroeven van toe leverancier Hoenderdaal Fasteners. Alle trespa schroeven, alle maten en alle kleuren vermeld op de website zijn altijd uit voorraad leverbaar.

Trespa schroeven kunt u in iedere gewenste RAL kleur bestellen bij Schroeven-online.nl, levertijd 5 - 7 werkdagen.

Trespa schroeven kopen

U profiteert bij ons altijd van aantrekkelijke prijzen én een gratis verzending bij bestellingen vanaf 100 euro. Zoveel voordeel laat u toch zeker niet liggen?